pwc
PwC mreža društava posluje u 151 zemlji širom sveta i zapošljava više od 364.000 stručnjaka posvećenih pružanju usluga visokog kvaliteta u oblasti revizije, IT, poslovnog i poreskog savetovanja.
Cilj kompanije PwC je da gradi odnos poverenja u društvu i rešava složene probleme. Mi smo zajednica stručnjaka koja se ponosi timskim radom i visokim kvalitetom usluga koje pružamo našim klijentima.
PwC Srbija sa sedištem u Beogradu trenutno zapošljava više od 270 domaćih i inostranih stručnjaka koji neprestano rade na svom profesionalnom usavršavanju.
5/5

Rad u PwC Srbija

PwC Srbija nudi instrumente neophodne za planiranje i praćenje karijere kako bi svi zaposleni mogli da ostvare željeni profesionalni uspeh. Zaposleni u PwC-u dobijaju podršku, obuku za rad i smernice skrojene prema pojedinačnim potrebama zaposlenih sa ciljem da im se pruži pomoć u definisanju i ostvarenju njihovih poslovnih ciljeva. PwC neguje kulturu profesionalnog razvoja osmišljenu sa idejom da se zadovolje pojedinačne potrebe i želje zaposlenih. Više o našim uslugama, iskustvima naših zaposlenih i otvorenim pozicijama možete videti na ovom linku.

Benefiti

Trudimo se da naše zaposlene nagradimo i motivišemo kroz kompetitivni paket benefita koji pomaže održavanju dobrog work-life balansa. Pored privatnog zdravstvenog osiguranja i različitih sportskih aktivnosti koje su im na raspolaganju, našim zaposlenima je pružena fleksibilnost pri izboru lokacije i vremena rada kroz hibridni rad i klizno radno vreme.

Proces selekcije

Nakon što se prijaviš za poziciju koja te interesuje, očekuje te proces selekcije koji se sastoji od sledećih koraka:

CV Screening – izdvajanje biografija koje ispunjavaju sve uslove otvorene pozicije.

 – Testovi na bazi gejmifikacije – koji mere matematičke i logičke sposobnosti, a kandidatima pružaju zanimljivo i drugačije iskustvo testiranja. Više o samim testovima možete saznati na ovom linku.

Intervju sa HR-om i liderom tima – razgovor koji za cilj ima upoznavanje i razmenu iskustava kandidata i tima koji zapošljava.

Po potrebi, u zavisnosti od pozicije, organizuju se dodatni krugovi selekcije kao što su grupne vežbe, tehnička testiranja ili razgovor sa direktorom.

Želite da se prijavite za praksu ili posao u ovoj kompaniji?

Proverite na sledećem linku da li ova kompanija ima otvorene konkurse

OGLASI