Pratite DDOR Osiguranje na društvenim mrežama:

U prethodnoj godini zaposlili su više od 70 mladih i izdvojili više od 17.000.000,00 RSD za obuke zaposlenih. Kroz različite stručne kurseve, zaposleni su pratili više od 120 različitih tema, sa više od 20.000 posvećenih trening sati.

Prema istraživanju „TalentX“ koje je sproveo portal Poslovi.Infostud, kompanija DDOR osiguranje  se pozicionirala na visokom drugom mestu na listi najpoželjnijih poslodavaca u oblasti osiguranja.

Pod sloganom „Prati hrabre – za sve nove pobede“ zvanično su osiguranje Olimpijskog tima Srbije. Pošto su 2020. Olimpijske igre odložene, pomoć u iznosu od 11.000.000,00 RSD medicinskim radnicima i drugim institucijama koje se bore u sprečavanju širenja COVID-19 dokazuju da DDOR osiguranje u pravom trenutku #PratiHrabre

Zahvaljujući proaktivnim stručnjacima i konstantnom ulaganju u nauku i podsticanje inovativnosti, @DDOR_osiguranje je bila prva osiguravajuća kuća koja je za svoje klijente omogućila adekvatno pokriće u slučaju hospitalizacije usled infekcije korona virusom #epidemikprotekt

U vanrednoj situaciji u kojoj se našao čitav svet, pa i naša država, DDOR osiguranje je stabilan poslodavac koji čuva svoje zaposlene i prilagođava poslovne procese trenutnoj situaciji, nastavlja da zapošljava i obogaćuje svoj #DDORtim čak i bez kontakta, pomoću posebno pripremljene platforme za regrutaciju.

www.ddor.rs
5/5

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

  • TEAM BUILDING AKTIVNOSTI
  • STRUČNA USAVRŠAVANJA U ZEMLJI I INOSTRANSTVU
  • SISTEMATSKE ZDRAVSTVENE PREGLEDE
  • DOPUNSKO PENZIONO OSIGURANJE

Želite da se prijavite za praksu ili posao u ovoj kompaniji?

Proverite na sledećem linku da li ova kompanija ima otvorene konkurse

OGLASI