pepsico
Pratite PepsiCo na društvenim mrežama:
Tokom 13 godina svog poslovanja na tržištu Zapadnog Balkana, nakon akvizicije Marbo Producta, kompanija PepsiCo je investirala u nove proizvodne linije, povećanje kapaciteta i proširenje portfolija, uslove rada i zaposlene, kao i platforme za zaštitu životne sredine.
PepsiCo Zapadni Balkan se izdvojio kao jedan od najznačajnijih proizvođača slanih grickalica u regionu Zapadnog Balkana i to sa proizvodima Chipsy, Clipsy, Pardon i Gud koji spadaju u omiljene brendove celog regiona i koji su postali deo globalnog PepsiCo portfolija. Lokalni portfolio su proteklih godina obogatili i svetski poznati PepsiCo brendovi: ovsene pahuljice Quaker i najpoznatiji tortilja čips – čuveni Doritos, a od 2019. godine kompanija je u BiH preuzela i distribuciju najvećih globalnih brendova u segmentu bezalkoholnih pića – Pepsi, Mirinda, Pepsi Max, 7Up i Lipton. Jedna od ukupno dve fabrike odvija se u Laktašima kod Banja Luke, u Republici Srpskoj, u kojoj radi preko 200 zaposlenih.
Pored investicija u proizvodnju i najviših standarda kvaliteta i bezbednosti hrane, posebna pažnja je posvećena ljudima, njihovoj edukaciji i osnaživanju. Zahvaljujući kontinuiranim unapređenjima uslova rada kompanija je već sedmu godinu zaredom dobitnik priznanja Top Employer za poslovanje na tržištu Bosne i Hercegovine.  Rezultati poslovne filozofije vidljivi su kroz odgovorno poslovanje i saradnju s domaćim partnerima i dobavljačima, kao i brojne inicijative za lokalnu zajednicu i zaštitu životne sredine kroz primenu savremenih tehnologija za smanjenje emisije C02, smanjenje potrošnje električne energije i vode, kao i povećanje reciklaže.
Za više informacija posetite www.pepsico.rs.
5/5

Kreiramo benefite u skladu sa potrebama zaposlenih

Veoma nam je važno da naši zaposleni budu zadovoljni, i naprave balans u svim sferama života – kako na profesionalnom, tako i na privatnom planu. Zbog toga osluškujemo njihove potrebe, prihvatamo ideje i kreiramo programe podrške u skladu sa tim. U nastavku su samo neki od benefita koji su na raspolaganju našim zaposlenima:

  • Work That Works (poltika fleksibilnog modela rada)

  • Programi podrške deci zaposlenih (PepKids, novogodišnji paketići, paketići za polazak u školu)

  • Unapređenje fizičkog zdravlja zaposlenih (preventivni pregledi, ambulanta u fabrici u Magliću, edukativni webinari, tematske kampanje)

  • Unapređenje mentalnog zdravlja zaposlenih (telefonsko savetovanje dostupno 24/7, edukativni i konsultativni webinari)

  • Personalizovani paketi benefita (privatno zdravstveno osiguranje, privatno penziono osiguranje, FitPass, specijalistički pregledi)

  • Rast i razvoj (lideršip programi, PEP U Degreed, Festival učenja)

Top Employer

Dobitnik smo Top Employer priznanja za poslovanje u Srbiji osmu godinu zaredom. Ono što je posebno u 2022. jeste to što smo rangirani kao poslodavac broj 1 u odnosu na sve sertifikovane kompanije u zemlji.

Veoma smo srećni što smo u kontinuitetu prepoznati kao kompanija koja poštuje i vrednuje različitost, inkluziju i radi na osnaživanju svojih zaposlenih na lokalnom, regionalnom i globalnom nivou!

 Održivi razvoj i doprinos zajednici

pep+ (PepsiCo Positive) je budućnost naše organizacije – strateška transformacija sa fokusom na održivost kao osnovnoj ideji i središte načina na koji ćemo stvoriti rast i vrednost tako što ćemo delovati unutar planetarnih granica i inspirisati pozitivne promene za planetu i ljude. To je naš način Pobeđivanja sa svrhom i neizostavni deo našeg puta na kom postajemo globalni lider u proizvodnji hrane i pića, kao i vodeći akter u transformaciji globalnog sistema ishrane.pep+ se zasniva na tri važna stuba: poljoprivredi, lancu vrednosti i pozitivnim izborima. To znači da se trudimo da usevi kao i sastojci koje biramo, kao i način na koji se obrađuju ubrzavaju oporavak poljoprivrednih izvora i jačaju poljoprivredne zajednice. Osim toga,  trudimo se da pravimo proizvode koji pomažu izgradnju cirkularne i inkluzivne ekonomije. Ali, važno nam je i da naši brendovi inspirišu potrošače širom sveta da stvaraju još više osmeha za sebe i planetu.

Strategija poštovanja različitosti, inkluzije i ravnopravnosti 

U srcu PepsiCo puta nalazi se ideja poštovanja različitosti, inkluzije i ravnopravnosti, a našu energiju i resurse iznova usmeravamo ka pomeranju granica u borbi za talente i poštovanje različitosti, ali i pružanju šanse i podrške za rast i razvoj karijere svima koji dele vrednosti i ponašanja koja su deo našeg PepsiCo puta.  Bitno nam je da se svaka koleginica i svaki kolega osećaju kao da tu i pripadaju, da se njihov rad vrednuje i ceni, kao i da se osećaju poštovano bez obzira na okolnosti ili poreklo. U kompaniji PepsiCo želimo da ohrabrimo koleginice i kolege da neguju okruženje koje prepoznaje i slavi jedinstvenost svakog od nas.

DARE TO DO MORE izazov

Dare To Do More program je namenjen mladim i talentovanim studentima završnih godina studija i diplomcima koji imaju do tri godine iskustva. Kompanija PepsiCo ovaj program pokreće svake godine i prima diplomce u različitim sektorima: prodaja, finansije, proizvodnja itd.

Ovo je i jedinstvena prilika da mladi ljudi, koji su tek završili fakultet, započnu svoju karijeru kroz dvogodišnji rad u jednoj od najvećih globalnih kompanija.

Link za prijave:

https://www.pepsicojobs.com/main/ i scebhr@pepsico.com

Želite da se prijavite za praksu ili posao u ovoj kompaniji?

Proverite na sledećem linku da li ova kompanija ima otvorene konkurse

OGLASI