Svi znamo da je tvoj dom više od samog prostora.

U kompaniji IKEA, takođe verujemo da je tvoj posao više od samog posla.

Prešli smo dug put od trenutka kad je 1943. godine Ingvar Kamprad osnovao kompaniju IKEA. Od malog preduzeća u Švedskoj koje je prodavalo proizvode putem kataloga, IKEA je postala jedan od najpoznatijih svetskih brendova za uređenje doma. Danas postoji na stotine robnih kuća IKEA širom sveta i još mnogo je u pripremi.

Ali u kompaniji IKEA, sve se ipak svodi na ljude.

www.ikea.rs

Pronađi karijeru koju želiš

Potrebno je mnogo uloga da bi se stvorila bolja svakodnevica za što više ljudi. Pomaganje ljudima da stvore bolju svakodnevicu kod kuće veliki je posao koji se sastoji od mnogo uloga. Zapravo ima toliko puno uloga da smo prilično sigurni da ćeš pronaći nešto što ti odgovara.

Kako je to biti IKEA zaposleni?

IKEA porodicu zaposlenih trenutno čini preko 200.000 ljudi. Na pitanje šta najviše cene, obično kažu IKEA kulturu i prijateljsko radno mesto koje nudi. I to što su deo tima koji zajedno čini dobre stvari. Naše zajedničke vrednosti i kultura veliki su deo onoga što kompaniju IKEA čini jedinstvenom, i kao brend i kao radno mesto. Poseti bilo koju IKEA jedinicu bilo gde u svetu i naći ćeš zaposlene koji svoje zajedničke IKEA vrednosti primenjuju u praksi.

Ostavljamo pozitivan uticaj

Verujemo da svako ima pravo na lep dom koji mu olakšava život. I da je dobar dizajn za svakoga, a ne samo za bogate. Kada radiš s nama, zapravo radiš za sve vrste ljudi širom Srbije i sveta.

Prošle godine, naši zaposleni su pomogli da se spase i prenameni 39 miliona vraćenih, oštećenih i obustavljenih proizvoda, dajući im drugu šansu. To je samo jedan primer kako se bavimo održivošću u kompaniji IKEA, da bismo sprečili rasipanje proizvoda i postali potpuno cirkularni do 2030.

Jednakost, inkluzija i diverzitet pretvaraju radno okruženje u dom

U kompaniji IKEA, želimo ti dobrodošlicu bez obzira na to odakle dolaziš, u šta veruješ, kako izgledaš i pored koga voliš da se ušuškaš ispred televizora. Ne brinemo ni o tome kako uređuješ kuhinjske elemente. Zanimaš nas isključivo ti, jer ti si ti.

 

Zašto je rad u kompaniji IKEA mnogo više od posla?

Zaposlenički popust

Najbolje cene čuvamo za tebe. Kao zaposleni u kompaniji IKEA, imaš 15% popusta na IKEA proizvode u svim našim robnim kućama širom sveta te svoj dom možeš ulepšati kad god poželiš.

One IKEA Bonus

Verujemo da je za odličan poslovni rezultat ključno zajedničko zalaganje celog tima i upravo zato imamo program One IKEA Bonus. Na kraju godine, kada postignemo ili nadmašimo poslovne ciljeve, isplaćujemo ti bonus iznos na tvoju platu.

Privatno zdravstveno osiguranje

Kada ti treba godišnji sistematski pregled, osiguranje za ambulantno lečenje ili poseban popust za pregled članova porodice, ne brini. IKEA pokriva sve navedeno.

Employee Assistance Program

Želimo da se svi osećaju dobro i prijatno radeći u kompaniji IKEA. Zaista nam je stalo do toga kako se osećaš na poslu ali i u privatnom životu. Zato ti nudimo pomoć za unapređenje mentalnog, fizičkog i finansijskog zdravlja.

Regres

Kada dobro radiš treba dobro i da se odmoriš. Zato želimo da uzmeš zasluženo vreme za sebe, a mi ćemo ti pomoći regresom tako da možeš uživati još više.

Besplatno voće, topli i hladni napici

U Švedskoj „fika“ označava vreme predaha uz topli napitak i finu užinu. Kod nas možeš uzeti pauzu za kafu i druženje s kolegama tokom radnog vremena. Fika najbolje ide uz kafu, sveže voće, vodu, topla i bezalkoholna pića koja su ti na raspolaganju svakog dana kod nas. Tvoje je samo da uživaš.

Restoran za zaposlene

Znamo da su ukusi različiti, zato ulažemo mnogo truda u odabir zdravih, kvalitetnih i hranljivih namirnica. Svakog dana nudimo ti tri ukusna jela, a ti odaberi nešto po svom i uživaj po pristupačnoj ceni.

I još mnogo toga.

Želite da se prijavite za praksu ili posao u ovoj kompaniji?

Proverite na sledećem linku da li ova kompanija ima otvorene konkurse

OGLASI