Untitled design

Pratite nas na društvenim mrežama:

Apatinska pivara, Molson Coors Beverage Company

Apatinska pivara, deo jedne od najvećih globalnih pivarskih kompanija, Molson Coors Beverage Company, jedan je od lidera u proizvodnji piva na domaćem tržištu. Nastala davne 1756. godine, Apatinska pivara je ujedno i najstarija pivara koja posluje u okviru ove grupacije. Danas Molson Coors Beverage Company u svetu broji oko 17.600 zaposlenih, dok nas je u Srbji oko 700. Pored tržišta Kanade, Sjedinjenih Američkih Država, Ujedinjenog Kraljevstva i dalekog istoka posluje i na tržištima Srbije, BiH, Bugarske, Hrvatske, Češke, Mađarske, Crne Gore, Rumunije i Slovačke.

Vrednosti koje živimo i negujemo

Naš cilj je da budemo prvi izbor za naše zaposlene, kupce i potrošače, a naše vrednosti koje živimo svakodnevno dokaz su da su nam zaposleni na prvom mestu, da smo odvažni i odlučni, da smo spremni da preuzmemo odgovornost, da uvek tražimo načine da učimo i napredujemo, pomognemo jedni drugima u razvoju. Takođe smo i strastveni ambasadori naših brendova i poslovanja, te verujemo da je važno da prepoznamo i zajedno proslavimo naša dostignuća.

Verujemo da su vam dobro poznati brendovi Apatinske pivare – Jelen pivo, Jelen Fresh, Jelen Cool, Nikšićko Pivo, Nikšićko Tamno, Nikšićko IPA, Apatinsko pivo, Lowenbrau, Staropramen, Beck’s, Stella Artois, Corona, Hoegaarden i Leffe. A sigurni smo da će vas osvojiti i naše inovacije Jelen Chill, Apa Kvaster i WAI hard seltzer.Više informacija o Apatinskoj pivari možete pronaći na www.apatinskapivara.rs

Živeli!

Ljudi na prvom mestu!

U samom srcu našeg poslovanja nalazi se koncept podržavanja različitosti i inkluzije. Pivo nas spaja, a razlike nas čine snažnijim. Uživanje u našim različitostima pomaže nam da istražimo neiskorišćene mogućnosti.

Sa zadovoljstvom ističemo da smo prva kompanija u FMCG industriji koja poseduje Familiy Friendly sertifikat. Naš cilj je da stvorimo okruženje koje svakoga u našem timu iznova motiviše da bude najbolja verzija sebe, pružajući podršku ličnom zdravlju, sreći i životnim uspesima. Nekoliko godina za redom smo proglašavani Najboljim poslodavcem u Srbiji jer nudimo velike razvojne mogućnosti, negujemo timski duh, različitosti, slobodu mišljenja i otvorenu komunikaciju.

Uvek nam je drago da govorimo o našoj tradiciji, ali isto tako smo usmereni na moderno poslovanje i savremen koncept rada koji podrazumevaju dobrobit zaposlenih i balans između poslovnog i privatnog života. Kako bi se naši zaposleni osećali prijatno i kako bi bili srećni svakodnevno radimo na uvođenju dodatnih beneficija u domenu organizacije rada, radnog vremena, ljudskih resursa i finansijske podrške zaposlenima. Izgradili smo i Wellbeing platformu Kako si danas? za naše zaposlene, promovišući zdrav i kvalitetan način života.


Odgovoran poslodavac u svim aspekima poslovanja

Pored nagrada za kvalitet proizvoda, naše kampanje su svojom kreativnošću i originalnošću proteklih godina osvajale brojna priznanja i za Društveno odgovorni i humanitarni projekat.  Kampanju „Kad pijem ne vozim“ pokrenuli smo među prvima u regionu pre 15 godina. To je ujedno i kampanja sa najdužom tradicijom u kojoj Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije i Uprava saobraćajne policije učestvuju. Jubilej predstavlja svojevrstan podsetnik o odgovornoj konzumaciji alkohola, kao i da su bezbednost i sigurnost u saobraćaju prioritet.

Podrška ličnom zdravlju, sreći i životnim ciljevima su visoko na listi prioriteta Apatinske pivare. Posvećeni smo izgradnji i održavanju okruženja koje svakoga u našem timu iznova motiviše da bude najbolja verzija sebe. 
Kroz brojne wellbeing pogodnosti koji čine svojevrstan iskorak u odnosu prema zaposlenima osigurali smo između ostalog i da, u uslovima “nove realnosti”, zaposleni sačuvaju balans između poslovnog i privatnog života.

U nastavku možete pogledati neke od benefita koje Apatinska pivara nudi svojim zaposlenima:

Zdravstveno osiguranje – Apatinska pivara želi da imate najbolju medicinsku uslugu. Dodatno zdravstveno osiguranje mogu da koriste svi naši zaposleni koji imaju ugovor o radu u neprekidnom trajanju dužem od 6 meseci, kao i članovi porodice (supružnici i deca) za zaposlene koji sami žele da plaćaju premiju osiguranja za njih.
Osiguranje od posledice nesrećnog slučaja – Svi zaposleni su osigurani 24 sata dnevno.
Privatno penziono osiguranje – Obezbedili smo privatno penziono osiguranje za sve zaposlene sa ugovorom o radu na neodređeno vreme. Akumulirana sredstva su lična imovina zaposlenog, koju može da dobije nakon 58+ godina.
Dodatni dan godišnjeg odmora – Broj dana godišnjeg odmora je dodatno uvećan
Plaćeno odsustvo – Pored 7 radnih dana koji su zakonom propisani, naši zaposleni imaju dodatno 1 dan za roditelje đaka prvaka i 2 dana za roditelje čija deca prvi put polaze u vrtić.
Regres – Svim našim zaposlenima pred letnju sezonu, isplaćujemo regres jednokratno.
Minuli rad – Senioritet je IN. Za svaku punu godinu ostvarenog radnog staža zarada se uvećava za 0,5%. Računamo godine rada kod svih poslodavaca.
Topli obrok – Svakog meseca naši zaposleni dobijaju naknadu za topli obrok, proporcionalno vremenu provedenom na radu.
Rođenje deteta – Posebno smo ponosni što učestvujemo u nekim od važnih događaja u životima naših zaposlenih i njihovih porodica. Toplu dobrodošlicu svakom novom članu naše “šire” porodice poželimo na prikladan način, novčanom premijom.
Jubilarna nagrada – Zadovoljstvo nam je da slavimo 10, 20, 30 i 40 godina zajedničkog rada! Naše jubilarce obradujemo na prikladan način novčanom premijom.
Dugoročno odsustvo – U slučaju odsustva sa rada u trajanju od 90 dana neprekidno zbog bolovanja, Apatinska pivara pruža jednokratnu finansijsku podršku zaposlenom.
Porodiljsko odsustvo – naša kompanija vodi računa da finansijski prihodi naših budućih mama tokom porodiljskog odsustva budu stabilni.
Đaci prvaci – Prvi dan škole važan je za vas i vašeg đaka prvaka, a važan je i za nas. Organizovanje poklona za naše đake prvake je pravo zadovoljstvo!
Novogodišnji paketići – Svakog decembra našoj deci do 15. godina starosti, na posebnoj proslavi poželimo srećne novogodišnje i božićne praznike uz paketić od Deda mraza
Poklon za rođendan – Apatinska pivara je za rođendan za svakog zaposlenog obezbedila paket našeg omiljenog piva.
Rad od kuće – Ukoliko je radno mesto vezano za kancelariju, a priroda posla dozvoljava, možete raditi 1 dan nedeljno od kuće ili sa druge lokacije sa pouzdanom internet konekcijom.
Fleksibilno radno vreme – Ako priroda posla to dozvoljava, zaposleni može organizovati svoje radno vreme u sledećim intervalima: radno vreme počinje od 7 do 9 sati i završava se u periodu od 15 do 17 sati.
Program podrške zaposlenima – Program pomoći zaposlenima (EAP) osmišljen je kako bi pomogao u upravljanju ličnim i profesionalnim izazovima. Usluga je poverljiva mreža za podršku, dostupna 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, koja nudi savete stručnjaka koji pokrivaju širok spektar tema da podrži vas i vašu porodicu u svim finansijskim, pravnim i emocionalnim pitanjima.

Želite da se prijavite za praksu ili posao u ovoj kompaniji?

Proverite na sledećem linku da li ova kompanija ima otvorene konkurse

OGLASI