Untitled design(16)

Pratite nas na društvenim mrežama:

Mi smo jedna od najuspešnijih kompanija u oblasti agrara koja se bavi proizvodnjom i distribucijom  repromaterijala za poljoprivrednu proizvodnju. Naša misija je da pomognemo poljoprivrednim proizvođačima širom Zapadnog Balkana da povećaju svoje prinose i svoju konkurentnost na tržištu.

Naša nekada mala porodična firma je svoju prvu poslovnu transakciju obavila 1991.godine u Kragujevcu. Danas, poslujemo širom Srbije, ali i u regionu- u BiH, Crnoj Gori, Makedoniji, Albaniji, Rumuniji, Sloveniji i zapošljavamo preko 1300 ljudi. Ovaj uspeh ne bismo postigli bez naših zaposlenih koji svojim radom i zalaganjem doprinose našem poslovnom uspehu.

Naši zaposleni imaju slobodu u pronalaženju novih poslovnih prilika i igraju aktivnu ulogu u ostvarenju odličnih poslovnih razultata.

www.agromarketsrbija.rs
karijera.agromarket.rs

Zakoračite u poslovni svet zajedno sa nama!

Zajedno sa Poljoprivrednim, Ekonomskim i drugim fakultetima pružamo vam priliku da steknete praktično znanje i radno iskustvo kroz pripravnički staž i studentske prakse.
Uvek se radujemo vrednim, mladim ljudima koji žele da unapređuju i poboljšavaju stvari, lidere koji su spremni da se suoče sa različitim izazovima i koji su voljni da svakodnevno uče i razvijaju se.
Pratite naše konkurse na: https://karijera.agromarket.rs/jobs/postani-deo-naseg-tima-kpS/

Naši brendovi:

Želite da se prijavite za praksu ili posao u ovoj kompaniji?

Proverite na sledećem linku da li ova kompanija ima otvorene konkurse

OGLASI