TMF Group je globalna kompanija koja se bavi pružanjem finansijskih i pravnih usluga internacionalnim klijentima. Osnovana je 1988. godine u Holandiji, a tokom narednih 20 godina poslovanje se proširilo na globalni nivo. Danas TMF Group ima oko 9 000 zaposlenih i posluje u 83 zemlje sa misijom da svojim klijentima olakša poslovanje na različitim tržištima i jurisdikcijama.

TMF u Srbiji ima kancelarije u Beogradu i Subotici i brojimo oko 200 zaposlenih. Naša glavna delatnost se odnosi na pružanje usluga u domenu poreza i računovodstva, zaposlenih (HR & Payroll) i korporativnog prava. Imamo više od 15 godina iskustva u pružanju efikasnih i sveobuhvatnih rešenja za usklađivanje poslovanja multinacionalnih kompanija – bilo da tek uspostavljaju operacije u našoj zemlji ili već uveliko posluju u njoj.

www.tmf-group.com

Došlo je vreme da stekneš prvo radno iskustvo Stavi se na mapu!

Šta možeš očekivati od nas?

 

Karijerni razvoj

  • Imaćeš priliku da usvojiš ne samo tehničke već i soft veštine radeći na interesantnim projektima, kao i sa kolegama koji su eksperti u oblasti računovodstva i poreza, obračuna zarada i korporativnog prava.
  • Veliki doprinos u razvoju naših zaposlenih ima i TMF platforma za učenje.
  • Mogućnosti za profesionalno napredovanje u organizaciji je na raspolaganju svim zaposlenima tako da ćeš uvek moći da se popenješ stepenik više.

Uticaj

  • Naša misija je da kompleksni poslovni svet učinimo jednostavnim tako što kombinujemo globalno iskustvo i ekspertizu sa lokalnim znanjem. Kao član naše #onetmf zajednice aktivno češ učestovati u relalizaciji ove misije i dati svoj doprinos.
  • Kroz naš program društvene odgovornosti takođe ćeš moći da utičeš na lokalne zajednice.

Podršku i razumevanje

  • Naša radna sredina je čvrsto utemeljena na kulturi davanja povratnih informacija koja nam pomaže da osnažimo angažovanost.
  • Podržavamo naše zaposlene u pogledu pronalaženja work-life balansa i stoga, rad od kuće i fleksibilno radno vreme stoje svima na raspolaganju.

Želite da se prijavite za praksu ili posao u ovoj kompaniji?

Proverite na sledećem linku da li ova kompanija ima otvorene konkurse

OGLASI