TMF Group je globalna kompanija koja pruža usluge u oblasti finansija i regulatornih aspekta poslovanja. Osnovana je 1988. godine u Holandiji, a tokom narednih 20 godina poslovanje se proširilo na globalni nivo. Danas TMF Group ima oko 10 000 zaposlenih i posluje u 83 zemlje sa misijom da svojim klijentima olakša poslovanje na različitim tržištima i jurisdikcijama.

TMF u Srbiji posluje od 2002 godine. Brojimo oko 200 zaposlenih, a naše kancelarije su u Beogradu i Subotici. Klijentima u Srbiji pružamo usluge iz sledećih oblasti:

  • računovodstvo i porezi
  • obračun zarada (payroll)
  • osnivanje privrednih društava i korporativno savetovanje

Imamo više od 20 godina iskustva u pružanju efikasnih i sveobuhvatnih rešenja za usklađivanje poslovanja internacionalnih kompanija – bilo da tek uspostavljaju poslovanje u našoj zemlji ili već uveliko posluju u njoj.

TMF Group – we make a complex world simple!

Došlo je vreme da stekneš prvo radno iskustvo → Stavi se na mapu!

Šta možeš očekivati od nas?

  • Imaćeš priliku da usvojiš ne samo tehničke već i soft veštine.
  • Veliki doprinos u razvoju naših zaposlenih ima i TMF Business Academy – platforma za učenje koja nudi širok spektar kurseva i treninga i koja je dostupna svim zaposlenima.
  • Negujemo kutluru internog unapređenja i posebnu pažnju stavljamo na karijerni plan naših zaposlenih.
  • Naša misija je da kompleksni poslovni svet učinimo jednostavnim tako što kombinujemo globalno iskustvo i ekspertizu sa lokalnim znanjem. Kao član naše #onetmf zajednice aktivno češ učestovati u relalizaciji ove misije i dati svoj doprinos.
  • Ovde te čeka i otvorena radna sredina koja je čvrsto utemeljena na kulturi davanja povratnih informacija koja nam pomaže da osnažimo angažovanost, a ujedno predstavlja i važan doprinos u procesu učenja.
  • Podržavamo naše zaposlene u pogledu pronalaženja work-life balansa i stoga, rad od kuće i klizno radno vreme stoje svima na raspolaganju. Za studente koji su zaposleni u okviru našeg Internship programa, nudimo fleksibinost u pogledu radnog vremena kako bi na što bolji način uskladili svoje obaveze na fakultetu sa praksom.

Želite da se prijavite za praksu ili posao u ovoj kompaniji?

Proverite na sledećem linku da li ova kompanija ima otvorene konkurse

OGLASI