HALKBANK a.d. Beograd posluje na teritoriji Srbije od 2015. godine i od tada neprestano radi na širenju mreže poslovnica i bankomata. U ponudi imamo širok spektar kreditnih i štednih proizvoda, a prateći tehnološke inovacije, jedna smo od prvih banaka u Srbiji koja je omogućila beskontaktna plaćanja digitalnim novčanicima na pametnim satovima i/ili telefonima. 
 

Ko smo mi?

Mi smo tim od 720 igrača koji konstantno rade na razvoju i unapređenju naše Banke sa jednim zajedničkim ciljem, da postanemo najbolje mesto za rad. U sklopu našeg tima imamo trkače, plesače, košarkaše, fudbalere, kolege koje se bave cross fit-om, zabavne ljude, a svi mi se zajednički možemo opisati kroz reči: Da smo mi SREĆNI ljudi. Pridruživši nam se, postaćete deo mnogih aktivnosti koje zajedno praktikujemo da radimo.

Brzo rastemo, imamo jasan cilj ka kojem težimo i fokusirani smo na razvoj karijere i stalnu edukaciju članova našeg tima.

Naši ljudi su srž našeg poslovanja.

Kako ćemo ostvariti naš cilj:

Uvek težimo značajnom napretku, koji će nas izdvojiti sa stanovišta korisničke usluge i proizvoda koje nudimo.

Živimo naše korporativne vrednosti, a one nas vode ka tome da budemo prepoznati kao profesionalci u svom poslu.

Podstičemo rast i razvoj naših zaposlenih, obezbeđujući im radno okruženje u kojem će imati priliku da nauče nove, unaprede postojeće veštine i podstaknu svoju kreativnost, pa zato svakodnevno organizujemo različite obuke, edukativne radionice, kurseve turskog jezika i slično.

Naša Banka učestvuje u programu Moja prva plata, unazad tri godine i na taj način pruža priliku mladim ljudima koji bez iskustva žele da dođu do prvog zaposlenja i karijeru započnu u jednom dobro organizovanom sistemu. Naše prisustvo na sajmovima zapošljavanja je još jedan način da nas mladi kandidati vide, da odgovorimo na sva njihova pitanja i upoznamo ih sa sistemom rada.

Za zaposlene redovno organizujemo različita druženja i proslave, kada članovi ove velike – HALK porodice, imaju priliku da se bolje upoznaju, povežu i druže izvan strogo korporativnih okvira. Nama je važno ono što je za vas važno, vi kao i članovi vaših porodica, zato deca naših zaposlenih dobijaju paketiće za polazak u školu, kao i novogodišnje paketiće.

HALKBANK je društveno odgovorna kompanija, pa ćete nas često videti kao učesnike humanitarnih akcija i turnira, donatore opreme i sredstava, kao i ekološke aktiviste koji vode računa o životnoj sredini, čije smo svi deo.

U našoj kompaniji se vodi računa o našim duboko ukorenjenim korporativnim vrednostima, kao što su profesionalizam, disciplina, poverenje, poštovanje, kvalitet, brzina i efikasnost, pa takve vrednosti očekujemo i od naših zaposlenih, kao naših primarnih predstavnika.

Ukoliko ste zainteresovani da postanete deo našeg tima, pošaljite svoj CV na: hr@halkbank.rs ili popunite ovaj formular: Halkbank Beograd | Prijavite se za posao u banci