frikom
Pratite Frikom na društvenim mrežama:

Pružanjem kvalitetnih proizvoda i usluga, kompanija Frikom postavlja standarde u organizaciji svih elemenata poslovanja u oblasti sladoleda i smrznute hrane.

Neki od naših proizvoda dobro su poznati generacijama potrošača, pre svega sladoledi poput Kaprija, Lenija, Rumenka, Sneška, ili neki noviji kao što su King, Macho, Quattro, a zatim i razno smrznuto povrće, voće, testo i riba.

www.frikom.rs
5/5

Benefiti

Pored kvalitetnih proizvoda, Frikom vodi računa i o kvalitetu razvoja svojih zaposlenih koji osigurava kontinuiranim ulaganjem u njih kako kroz individualne, tako i kroz grupne aktivnosti – edukacije, ali i druženja. Među najučestalije vidove edukacija spadaju treninzi, seminari, kursevi, stručne obuke, sajmovi, dok sa druge strane ne izostaju ni tim bildinzi, zajedničke proslave i druženja, sportske aktivnosti i sl.

Naše zaposlene smatramo najvrednijim delom kompanije. Oni su naša stalna prednost u tržišnoj utakmici i pokretači novih dostignuća!

Mentorski program

Godinama unazad, Frikom neguje praksu zapošljavanja mladih, talentovanih ljudi bez radnog iskustva u struci. Pružamo mladima priliku da kroz pripravnički staž pokažu svoju inicijativnost, znanje i stručnost koje su stekli tokom školovanja, kao i spremnost na dalje učenje i razvoj. Tokom trajanja pripravničkog staža, mlade kolege imaju svu neophodnu pomoć i podršku od strane svog mentora, koji pravi program njihovog obučavanja, pomaže im, prati i procenjuje njihov rad.

Želite da se prijavite za praksu ili posao u ovoj kompaniji?

Proverite na sledećem linku da li ova kompanija ima otvorene konkurse

OGLASI