eurobank
Pratite nas na društvenim mrežama:

Eurobank posluje u Srbiji od 2003. godine i danas je među vodećim stranim investitorima i finansijskim organizacijama u zemlji. Više od 1.200 zaposlenih svakodnevno kroz poslovnu mrežu od 80 ekspozitura i pet poslovnih centra servisira 500.000 računa fizičkih i pravnih lica.

Deo smo evropske bankarske organizacije, koja nudi univerzalne bankarske proizvode i usluge u osam zemalja. Eurobank ima snažno prisustvo u Grčkoj, među liderima je u Bugarskoj i Srbiji, i nudi vrhunske usluge upravljanja imovinom na Kipru, u Luksemburgu i u Londonu.

Naša vizija je da postanemo banka prvog izbora za naše klijente, fizička i pravna lica, poslujući sa osećanjem odgovornosti prema klijentima, zaposlenima, stejkholderima i društvenoj zajednici.

www.eurobank.rs
5/5

Zaposleni u Eurobank

Kamen temeljac u ostvarivanju ove vizije je stvaranje klime poverenja i razumevanja među zaposlenima u našoj Banci, što predstavlja neophodan element za nastavak dosadašnjeg dinamičnog rasta.

Naše poslovanje i razvoj baziraju se na jakim principima i vrednostima, kao što su: meritokratija, timski rad, kvalitet, poverenje, efikasnost, kreativnost, respekt prema ljudima i doprinos društvenoj zajednici. Njihovo poštovanje doprinosi stvaranju kooperativnog duha i poverenja medu zaposlenima, deo su našeg svakodnevnog rada i ponašanja i karakterišu nas kao organizaciju.

Od naših zaposlenih očekujemo da poštuju naše principe i vrednosti  i svojim znanjem i veštinama doprinose poslovanju i razvoju Eurobank

 

Želite da se prijavite za praksu ili posao u ovoj kompaniji?

Proverite na sledećem linku da li ova kompanija ima otvorene konkurse

OGLASI