Preko 4000 mladih na četvrtom Belgrade Youth Fair-u – najvećem karijernom događaju za mlade!

26. i 27. aprila održan je, četvrti po redu, Belgrade Youth Fair u prostorijama Kolarčeve zadužbine na Studentskom trgu.

Preko 4000 mladih je posetilo BYF ove godine – neki u potrazi sa poslom ili praksom, a neki u želji da se edukuju i nauče nešto više o temama koje ih zanimaju. Posetioci su imali priliku da se povežu sa brojnim vodećim kompanijama u Srbiji i regionu, kao i da dobiju korisne savete i informacije o oblastima i poslovima koji ih zanimaju.

Bezbroj štandova i bezbroj šansi za posao ili praksu!

Belgrade Youth Fair je jedinstvena šansa za mlade da započnu svoje karijere i stručno se usavrše.

Posetioci su na sajmu mogli direktno da komuniciraju sa kompanijama na njihovim štandovima, informišu se više o praksama i poslovima koje nude, kao i da konkurišu za njih.

HemofarmAtlantic grupaBambiJTINestleErste bankUnicredit bankMilšpedProctor & GambleBDOSitelPwCTrizmaDeloitteEYDr. OetkerStrabagmsg global , Kuehne+Nagel su samo neke od 30-ak kompanija učesnica na ovogodišnjem BYF-u.

Interesovanje mladih za prisustvo na radionicama bilo je ogromno

Pored kompanija, mladi su imali priliku da se upoznaju sa radom različitih omladinskih udruženja i organizacija koje im pružaju veliki broj mogućnosti.

U okviru prijava za BYF ove godine pristiglo je čak 2000 CV-eva. CV baza će omogućiti kompanijama da u narednih godinu danaizaberu prave ljude za svoje poslovanje i tako zaposle veliki broj mladih perspektivnih ljudi.

Svi posetioci su imali priliku da dobiju profesionalnu fotografiju za CV potpuno besplatno

Na BYF-u je u saradnji sa poslovi.infostud-om organizovano i profesionalno fotografisanje za CVOko 500 mladih ljudi će poboljšati CV svojom novom profesionalnom fotografijom.

U okviru ovog događaja, održano je 17 radionica i panel diskusija koje su vodili stručnjaci iz velikih kompanija. Na radionicama i panel diskusijama, mladi su se detaljnije upoznali sa načinom funkcionisanja velikih kompanija, dobili korisne karijerne savete od vodećih HR stručnjaka i naučili dosta o različitim temama poput: marketinga, menadžmenta, ljudskih resursa, modernih tehnologija itd.

Radionica predstavnika kompanije

Belgrade Youth Fair je realizovan u organizaciji EKOF Media Group, koji već sada vredno sprema sledeći događaj za mlade.

Comments are closed.