Transfera-Youth-Fair
Pratite nas na društvenim mrežama:

Transfera je najbrže rastuća logistička kompanija na tržištu Srbije i pruža usluge međunarodnog drumskog, brodskog, avio i železničkog transporta, carinskog zastupanja kao i skladišno-manipulativne usluge.

Naš tim trenutno broji 250 zaposlenih, a Transferine poslovne jedinice nalaze se na 20 lokacija širom Srbije, od Odžaka na severu do Niša na jugu.

Kreiranjem kompletnih logističkih rešenja za svoje klijente uz korišćenje personalizovanih softverskih alata, Transfera pruža dodatnu vrednost korisnicima svojih usluga, koji posluju u okviru automotiv segmenta, modne industrije, bave se proizvodnjom hrane, trgovinom i drugim delatnostima.

U Transferi verujemo da je rast kompanije rezultat zalaganja i rada svakog zaposlenog. Naša snaga leži u našim zaposlenima – zbog toga smo im posvećeni, pružamo im podršku i slobodu da se razvijaju i rade u profesionalno izazovnom okruženju. Omogućavamo im da izraze svoj potencijal i izgrade uspešnu karijeru.

www.transfera.com
5/5

Transferin program stručne prakse

Ukoliko nemate prethodno radno iskustvo, a motivisani ste da svoju karijeru započnete u oblasti logistike i transporta, Transferin program plaćene stručne prakse je prava prilika za Vas.

Tim iskusnih profesionalaca, koji će kroz mentorski program raditi sa Vama, će učinti da ovo iskustvo oblikuje Vašu poslovnu budućnost.

Tražimo kandidate koji su željni znanja, motivisani za dalje lično i stručno usavršavanje i spremni da preuzmu inicijativu. Nakon uspešno završenog programa tromesečne stručne prakse kandidatima nudimo mogućnost zaposlenja.

Želite da se prijavite za praksu ili posao u ovoj kompaniji?

Proverite na sledećem linku da li ova kompanija ima otvorene konkurse

OGLASI