Untitled design(13)

Pratite nas na društvenim mrežama:

Froneri kompanija je nastala 2016. godine kao globalno zajedničko ulaganje u oblasti sladoleda, spajanjem kompanija Nestlé i R&R. Posluje u više od 20 država širom sveta, sa sedištem u Velikoj Britaniji. Froneri integriše jake robne marke obe kompanije (Nestle i R&R) u vodeću globalnu kompaniju za proizvodnju sladoleda.

Biti deo FRONERI-a, znači biti deo istorije sladoleda. Poštujemo tvorce naše prošlosti i fokusiramo se da doprinosemo idejama za budućnost. Mi verujemo u moć snažne kulture koja u srcu svega što radi ima ljude. Naši principi vođenja su jednostavni i poštovani su od strane svih koji su deo našeg biznisa. Ponosimo se istinski prijateljskim i neformalnim stilom, gde su svi pozvani. Radimo strastveno, razigrano, menjamo, a sve u potrazi za stvaranjem savršenih, smrznutih poslastica.

Nudimo svet iskustva, svet kvalitetnog, svet izbora. Zakoračite u naš svet!

https://www.froneri.com/

https://www.icecreamland.rs/

Edukacija i razvoj

Kao deo kompanije Froneri imaćete mogućnost da rastete i razvijate se zajedno sa kompanijom kroz interne i eksterne treninge i radionice. Kompanija Froneri prepoznata je kao kompanija koja ulaže i u zaposlene i u procese, te se iskustvo stečeno kod nas smatra neprocenjivim.

Organizacija događaja

Kao kompanija svesni smo značaja i potebe zaposlenih za spajanje sa porodicom i više slobodnog vremena, te gledamo da omogućimo različite događaje, kao što su Family day, Safety&Quality day, Team building aktivnosti.

Sistem nagrađivanja zaposlenih

Poseban sistem nagrađivanja odnosi se na doprinos bezbednosti i kvalitetu. Mesečno nagrađujemo zaposlene koji su prepoznati od strane kolega kao osobe koje podstiču na bezbednosti i doprinose kvalitetu proizvoda.

Mesečni bonus za zaposlene koji zavisi od rezultata i efikasnosti proizvodnje.

Godišnji bonus za zaposlene koji zavisi od ostavrenja kompanijskih ciljeva i prodaje.

Jubilarne nagrade

Cenimo i poštujemo godine provedene u našoj kompaniji i nagrađujemo zaposlene koji proslavljaju preko 10 godina provedenih sa nama.

Novogodišnji pakteći za decu

Najmalađi članovi porodice su najvažniji članovi našim zaposlenima, pa tako i nama. Trudimo se da ih svake godine obradujemo.

Zdravlje zaposlenih

Kompanija jednom godišnje organizuje kompletan sistematski pregled za sve zaposlene, u nekoj od privatnih ustanova. Pored toga omogućavamo i popuste za određene preglede za zaposlene i za članove njihovih porodica.

Želite da se prijavite za praksu ili posao u ovoj kompaniji?

Proverite na sledećem linku da li ova kompanija ima otvorene konkurse

OGLASI