Pratite nas na društvenim mrežama:

Untitled design(13)

Froneri kompanija posluje u više od 20 zemalja širom sveta, sa preko 15.000 zaposlenih koji svakodnevno uživaju u savršenim sladoledima. Froneri je licencirani partner kompanija Nestle i Mondeleze i proizvodi sladolede kao što su Nirvana, Aloma, Top Gun, Pirulo Watermelon, Nuii…

Biti deo FRONERI-a, znači biti deo istorije sladoleda. Poštujemo tvorce naše prošlosti i fokusiramo se da doprinosemo idejama za budućnost. Mi verujemo u moć snažne kulture koja u srcu svega što radi ima ljude. Ponosimo se istinski prijateljskim i neformalnim stilom, gde su svi pozvani.

Nudimo svet iskustva, svet kvalitetnog, svet izbora. Zakoračite u naš svet!

Edukacija i razvoj

Kao deo kompanije Froneri imaćete mogućnost da rastete i razvijate se zajedno sa kompanijom kroz interne i eksterne treninge i radionice. Kompanija Froneri prepoznata je kao kompanija koja ulaže i u zaposlene i u procese, te se iskustvo stečeno kod nas smatra neprocenjivim.

U Froneriju imate prilike da preko naše on-line akademije naučite sve čari pravljenja najslađe poslastice.

Organizacija događaja

Kao kompanija svesni smo značaja i potebe zaposlenih za spajanje sa porodicom i više slobodnog vremena, te gledamo da omogućimo različite događaje, kao što su Family day, Safety&Quality day, Team building aktivnosti.

Sistem nagrađivanja zaposlenih

Poseban sistem nagrađivanja odnosi se na doprinos bezbednosti i kvalitetu. Mesečno nagrađujemo zaposlene koji su prepoznati od strane kolega kao osobe koje podstiču na bezbednosti i doprinose kvalitetu proizvoda.

Mesečni bonus za zaposlene koji zavisi od rezultata i efikasnosti proizvodnje.

Godišnji bonus za zaposlene koji zavisi od ostavrenja kompanijskih ciljeva i prodaje.

Jubilarne nagrade

Cenimo i poštujemo godine provedene u našoj kompaniji i nagrađujemo zaposlene koji proslavljaju preko 10 godina provedenih sa nama.

Novogodišnji pakteći za decu

Najmalađi članovi porodice su najvažniji članovi našim zaposlenima, pa tako i nama. Trudimo se da ih svake godine obradujemo.

Zdravlje zaposlenih

Kompanija je za sve zaposlene obezbedila Paket zdravlja, u Medigroup zdravstvenom sistemu, koji se sastoji iz preventivnog sistematskog pregleda i korišćenja ostalih usluge, u određenoj vrednosti tokom godine.

Želite da se prijavite za praksu ili posao u ovoj kompaniji?

Proverite na sledećem linku da li ova kompanija ima otvorene konkurse

OGLASI