tpa BYF 2020
tpa BYF 2020
Pratite TPA Srbija na društvenim mrežama:

TPA je jedna od vodećih kompanija koje se bave računovodstvom, poreskim i poslovnim savetovanjem, revizijom i obračunom zarada u Srbiji, ali i u Centralnoj i Istočnoj Evropi.

TPA Grupa ima preko 2.050 zaposlenih koji rade u 30 kancelarija u Albaniji, Austriji, Bugarskoj, Hrvatskoj, Republici Češkoj, Mađarskoj, Crnoj Gori, Poljskoj, Rumuniji, Srbiji, Slovačkoj i Sloveniji.

U septembru 2020. godine TPA Srbija je postala punopravni član Baker Tilly International mreže. Zahvaljujući saradnji TPA Srbija sa mrežom Baker Tilly International, 12 zemalja nezavisne TPA Grupe je povezano na globalnom nivou, a mi smo u mogućnosti da pružimo kvalitetne usluge u svim glavnim poslovnim centrima i regionima sveta.

www.tpa-group.rs
5/5

Zašto je dobro raditi u TPA Srbija?

Stručnjaci iz TPA Srbija poseduju sveobuhvatno znanje što ih čini odličnim mentorima za mlade i ambiciozne ljude na početku karijere. Naši klijenti su uspešne domaće i strane kompanije koje posluju u različitim industrijama stoga su svakodnevni poslovi izazovni i interesantni sa brojnim prilikama za učenje. Najveća snaga naše kompanije su naši zaposleni pa pažljivo biramo kadrove koji se uklapaju u našu korporativnu kulturu i doprinose postojećoj pozitivnoj atmosferi. Utorkom ih obradujemo voćem, jedan petak svakog meseca ima skraćeno radno vreme, koristimo klizno radno vreme i omogućavamo rad od kuće. Zaposleni u TPA Srbija se druže na mnogobrojnim društveno odgovornim aktivnostima, a brinemo i o njihovom zdravlju.

Želite da se prijavite za praksu ili posao u ovoj kompaniji?

Proverite na sledećem linku da li ova kompanija ima otvorene konkurse

OGLASI