otp
Pratite nas na društvenim mrežama:

Kada znaš da ti treba iskustvo, biraš OTP!

Ako od poslodavca tražiš da:

  • Najvrednijom investicijom smatra znanje zaposlenih
  • Pruži mentora sa kojim ćeš zajedno učiti i razvijati svoja znanja i veštine
  • Obezbedi opušteno radno okruženje koje nije samo „tašna, mašna, pantalone i kravata“
  • Da mogućnost da radiš iz prostorija kompanija ali i iz tvog omiljenog kafića, tvoje sobe ili nekog drugog mesta koje te inspiriše
  • Ima spektar zanimljivih pozicija na kojima su zaposleni mladi ljudi poput tebe
  • Obezbedi mogućnost napredovanja u skladu sa tvojim afinitetima
  • Srednje ime budu inovativnost i timski duh
  • Vodi računa o prirodi i zeleno mu je omiljena boja

Onda si na pravom mestu!

Mi nismo samo bankari. Mi živimo inovacije, znamo gde želimo da stignemo i na tom putu širimo pozitivnu energiju promena. Svakodnevno odlazimo na posao s ciljem da svojoj porodici, komšijama i ljudima oko nas život učinimo lepšim i lakšim.

Iz godine u godinu rastemo sve više, a naš tim čine kvalitetni i inspirativni ljudi, koji od kolega postaju prijatelji, sa kojima zadaci postaju izazovi, a rezultati nagrade. Nastojimo da delamo bolje i drugačije kako bismo doprinosili poslovnom uspehu naših klijenata i nas samih. Svojim transparentnim i timskim radom negujemo odnos koji se zasniva na poverenju i uzajamnom poštovanju. Zajedničkim snagama radićemo na tome da budemo vodeća finansijska institucija u Srbiji i budemo prepoznati kao lider u inovacijama i u korisničkom iskustvu koje pružamo svojim klijentima.

Naš tim broji preko 2600 zaposlenih i dostupni smo klijentima sa jednom od najvećih mreža ekspozitura i bankomata .

U našem sastavu nalaze se i OTP Leasing i OTP Osiguranje.

Benefiti rada u OTP banci

Zaposlenjem u OTP banci imaćeš brojne benefite jer su tvoje zdravlje i izbalansiran lični i profesionalni život od velike važnosti za nas.

Izuzetno nam je važno da kreiramo prilike za tebe da se razvijaš, ispoljiš svoju radoznalost i učiš, ostvarujući svoj potencijal. Imaćeš priliku da, pored svakodnevnog učenja kroz iskustvo rada u banci, kroz različite razvojne programe u banci jačaš svoje kompetence i veštine. Izgrađujemo kompetence budućnosti kao što su agilnost, rezilijentnost i digitalizacija, te smo u skladu sa tim kreirali različite razvojne programe koji koriste inovativne metode i alate. Omogućavamo ti učenje sa bilo kog mesta u bilo koje vreme. Pratimo tvoj karijerni put kao i strategiju banke i u skladu sa tim kreiramo različite razvojne programe koji će te podržati u tome.

Smatramo da naši zaposleni zaslužuju olimpijski tretman pa je deo bančinih proizvoda specijalno skrojen za olimpijce naše zemlje i za naše zaposlene:

  • Besplatan business lounge pristup na aerodromu Nikola Tesla
  • 50% na online i m-bank transakcije
  • Povoljnije kredine stope
  • Povoljniji kurs evra
  • Beskamatni dozvoljeni minus
  • Putno osiguranje

 

Pored toga možeš da očekuješ:

  • Privatno zdravstveno osiguranje
  • 25 dana godišnjeg odmora + Joker dan
  • Razvojne i Wellbeing programe
  • Hibridni rad
  • Dobrovoljno penzijsko osiguranje
  • Godišnji bonus
  • Godišnji regres u komepetitivnom iznosu

Popusti na različite proizvode naših corpo klijenata

Vrednosti koje negujemo

Važno nam je da naši zaposleni dele i promovišu iste vrednosti kako bismo sigurnim korakom zajedno koračali ka uspehu. Kada znaš gde ideš, znaš i vrednosti koje vode ka uspehu:

 • Kada si usmeren na klijente

Dobro je kada znaš svoju ulogu u kreiranju iskustva za klijente i uticaja koji imaš na njihovo zadovoljstvo. Pažljivo slušamo sve klijente, da bismo razumeli njihove potrebe i kreirali rešenja koja im najviše odgovaraju, jer je dugoročan odnos sa njima naš prioritet.

 • Znaš da je inovativnost prednost

Dobro je kada znaš da tragaš za novim idejama, boljim, efikasnijim i drugačijim rešenjima. Znatiželjni smo i otvoreni za nove ideje i netipične pristupe. Težimo da se stalno usavršavamo, da inspirišemo jedni druge, prihvatamo promene kao korak napred, usuđujemo se da eksperimentišemo i učimo kroz iskustvo.

 • Gde je efikasnost naš način

Dobro je kada znaš gde si i kako da brzo i uspešno stigneš do svog cilja. Negujemo kulturu kontinuiranog unapređenja, idemo malim promenama do velikih poboljšanja. Težimo da uz optimalne resurse ostvarimo maksimalni rezultat. Radimo na način koji nam omogućava da brzo i kvalitetno odgovorimo na zahteve naših klijenata.

 • Ideš putem saradnje sa kolegama

Dobro je kada znaš gde ideš, a važno je i sa kim, jer kada sarađuješ sa kolegama I put je lakši. Slušamo jedni druge, razmenjujemo mišljenja i znanja, uvažavamo različitosti i gradimo odnos poverenja. Sagledavamo stvari iz različitih perspektiva kako bismo unapredili međutimsku saradnju. Vodimo računa jedni o drugima i negujemo timski uspeh kroz individualnu izvrsnost, jer znamo da svi idemo ka zajedničkom cilju.

Dobrodošli, mladi talenti!

 

Ukoliko sebe vidiš u dinamičnom okruženju sa puno prilika za učenje i razvoj, onda smo mi pravo mesto za početak tvoje profesionalne karijere.

U toku godine organizujemo veliki broj praksi, kako u direktnom radu sa klijentima tako i na različitim projektima i procesima važnim za banku. Prakse planiramo u dogovoru sa obrazovnim institucijama koje su naši dugogodišnji partneri, ali i sami kreiramo programe praksi koji omogućavaju mladim i zainteresovanim ljudima da steknu konkretno iskustvo iz oblasti koja ih zanima.

U saradnji sa obrazovnim institucijama i studentskim organizacijama podržavamo veliki broj događaja za mlade a sve u cilju sticanja dodatnih znanja, unapređenja veština i povećanja zapošljivosti mladih nakon završenog obrazovanja.

Veliki broj pozicija za zaposlenje u našem sistemu ne zahteva prethodno radno iskustvo, već želju za znanjem, proaktivni stav, fokus na klijenta i inovativnost. Prednost za zapošljavanje na ovakvim pozicijama dajemo kandidatima koji su ranije bili na praksi kod nas ili kroz neku drugu vrstu angažovanja imali prilike da upoznaju naš sistem i pronađu sebe tu. Neretko na ovakve pozicije zapošljavamo kandidate bez prethodnog iskustva i kontakta sa našim sistemom koji su se dobro pokazali u procesu selekcije i na taj način pokazali da bi mogli uspešno da se uklope u naš tim i vrednosti koje negujemo.

Ukoliko želiš da stekneš prvo praktično ili radno iskustvo, pošalji nam svoju biografiju kroz oglase za posao ili Opštu prijavu na našem sajtu.

 

Želite da se prijavite za praksu ili posao u ovoj kompaniji?

Proverite na sledećem linku da li ova kompanija ima otvorene konkurse

OGLASI