Generali Grupa Logo
Generali Grupa Logo

Ko smo mi?

Generali Grupa je osnovana 1831. u Trstu, pod imenom Assicurazioni Generali Austro-Italiche i tokom skoro dva veka izrasla je u jednu od vodećih osiguravajućih kompanija kako u Evropi, tako i u Srbiji, zadržavajući internacionalni duh po kojem je poznata i ima nas u više od 50 zemalja, sa oko 70.000 zaposlenih.

Generali Osiguranje Srbija je druga najveća osiguravajuća kompanija na domaćem tržištu osiguranja, na kojem brižljivo gradi Generali svet od 2006. godine. Danas, nakon skoro 18 godina rada, imamo udeo na tržištu osiguranja od 18.6%. Ponosimo se činjenicom da smo lideri u oblasti osiguranja života i doborovoljnog zdravstvenog osiguranja u našoj zemlji, a uspešni smo i u drugim granama osiguranja kao što su autoodgovornost, imovina…

Naša misija je da budemo Lifetime Partner klijentima, gradimo odnos poverenja i na raspolaganju smo klijentima u svim životnim okolnostima. Cenimo svoje ljude, podstičemo različitost, ulažemo u kontinuirano učenje i razvoj i stvaramo transparentno, kohezivno i pristupačno radno okruženje. Razvoj naših ljudi će obezbediti dugoročnu budućnost naše kompanije.

#generalisrbija, #tisigenerali

Benefiti:

Iza uspeha stoji jedan sjajan tim sa dušom! Naš uspeh stvaraju naši zaposleni i svesni toga, trudimo se da na što bolji način vodimo računa o njihovim potrebama. Brinemo o njihovom zdravlju i porodicama, sami upravljamo svojim radnim vremenom, mislimo na budućnost i podstičemo uživanje u slobodnom vremenu kroz različite benefite i aktivnosti koje omogućavamo našim ljudima:

  • Privatno zdravstveno osiguranje
  • Fleksibilnost u pogledu vremena i mesta rada
  • Popust na FitPass
  • Paketići za decu i posebni uslovi za samohrane roditelje i buduće roditelje
  • Benefiti za zaposlene sa invaliditetom
  • Društveno odgovorne i sportske aktivnosti

Takođe, vodimo računa i o budućnosti kompanije. Kroz program Generali letnje prakse u različitim sektorima Generali Osiguranja Srbija, pružamo šansu studentima završnih i master studija da steknu prva profesionalna znanja i iskustva sarađujući sa našim stručnjacima iz različitih oblasti. Ponosni smo što su mnogi studenti, koji su prošli program Generali letnje prakse, kasnije postali i deo našeg tima.

TI SI GENERALI!