Galenika
Galenika
Pratite Galeniku na društvenim mrežama:

Kompanija @galenika.rs posluje uspešno više od 70 godina u službi zdravlja sa preparatima i lekovima koji najčešće život znače. 👩🏻‍⚕️👨🏻‍⚕️

Konstantnim radom na odabiru i osavremenjivanju asortimana, saradnjom sa licencnim partnerima, kao i sa stručnom javnošću, Galenika je uspela da stvori mnoge brendove kao što su: Bevipleks, Oligovit, Bensedin, Prilazid, Paracetamol, Jekoderm, Pantenol, Longacef, Diklofen…💊

Svesni činjenice koliki je značaj upravljanja ljudskim resursima u ostvarenju ciljeva, orijentisani su na stalno ulaganje u razvoj zaposlenih.

www.galenika.rs
5/5

Radno okruženje

Kao jedan od ključnih faktora za uspešno poslovanje kompanije istakli bismo pozitivno i stimulativno okruženje. Trudimo se da, negujući ravnopravnost, različitost i timski duh, stvaramo prijatnu radnu atmosferu svim zaposlenima. Stimulišemo okruženje koje je povoljno za lični i profesionalni razvoj, postizanje ciljeva i prepoznavanje stavova u skladu sa našim vrednostima. Na taj način promovišemo zdravlje i kvalitet života i brinemo se o ljudima.

Edukacija zaposlenih

Briga za zaposlene i njihovu motivaciju, usavršavanje i razvoj karijere, predstavljaju osnove za individualni i kompanijski napredak. Naša ambicija je da izgradimo dugoročni odnos poverenja koji će naše zaposlene ohrabriti da izraze svoje kvalitete i dalje razvijaju svoje veštine. Sektor ljudskih resursa omogućava široki spektar razvojnih mogućnosti za naše zaposlene kroz stručne i kontinuirane edukacije. Fokus je na unapređivanju znanja, veština, sposobnosti i profesionalnih performansi zaposlenih, a samim tim i poslovanja cele kompanije.

Galenika

Želite da se prijavite za praksu ili posao u ovoj kompaniji?

Proverite na sledećem linku da li ova kompanija ima otvorene konkurse

OGLASI