karanovic partners
karanovic partners
Pratite Karanović & Partners na društvenim mrežama:

Mi smo advokatska kancelarija, sa tradicijom dužom od dve decenije, i sa timom advokata sa kojima sarađujemo širom regiona.

Pored toga što sarađujemo sa profesionalcima u različitim oblastima prava, vrlo rado svoje znanje delimo sa mladima, kako u okviru programa k/andidates namenjenom svim diplomcima pravnog fakulteta koji žele da uče kroz praksu i posvećeno mentorstvo, tako i podržavajući programe namenjene mladima poput job-shadowing programa „Kad porastem, biću…“. U svom radu rado koristimo nove tehnologije i učimo o njima, a imamo i bogato iskustvo u oblasti zaštite intelektualne svojine, saradnje sa kompanijama u oblasti savremenih tehnologija i gejminga.

www.karanovicpartners.com
5/5

Kako biramo naš tim?

Važno nam je da kolege u našem timu dele naše vrednosti: da razmišljaju logično i kreativno, da imaju radnu etiku i da su otvoreni za produbljivanje svog pravnog znanja. Svi ostali kvaliteti nisu presudni, ali mogu biti odličan bonus!

 

 

k/andidates program

  • Namenjen je diplomcima Pravnog fakulteta koji žele da uče uz advokate koji imaju bogato regionalno i međunarodno iskustvo u vođenju transakcija sa najvećim akterima iz sveta biznisa

  • Pruža mentorsku podršku i superviziju pri radu

  • Obuhvata obuke i ispite u oblastima korporativnog prava, ugovaranja i spajanja i akvizicija

  • Pristup internim obukama i treninzima

  • Uključuje zadatke u vezi sa kompletnim poslovanjem advokatske kancelarije: razvojem poslovanja, finansijama, ljudskim resursima i administracijom

Poziv za nove učesnike k/andidates programa raspisujemo dva puta godišnje: u martu i u oktobru.

Kako brinemo o našim ljudima?

Stalo nam je do naših kolega i trudimo se da im omogućimo najbolje profesionalno okruženje i podršku. Pružamo priliku za interni koučing, psihološku podršku, fleksibilnost rada kad god je to moguće i sistem benefita u cilju brige o dobrobiti. Negujemo otvorenu i iskrenu komunikaciju i stvaramo šansu da zajedno pomeramo granice.