OTP
Pratite nas na društvenim mrežama:

Kod nas ne rade bankari, već kreatori.

Ljudi koji žive inovacije, imaju stav i energiju koja pleni. Mi svakoga dana idemo na posao sa ciljem da svojoj porodici, prijateljima i komšijama život učinimo lepšim i lakšim. Zato i pomeramo granice. Nas samih, ali i industrije. To svakodnevno „pomeranje“ nas je i dovelo na lidersku poziciju.

Naši klijenti su naši partneri, a njihovo iskustvo je naša vodilja u svemu što radimo. Znamo da sjajno iskustvo klijentima naše banke pružaju samo zaposleni koji i sami imaju sjajno iskustvo u banci. Zato pratimo put članova našeg tima kroz sve dodirne tačke sa bankom kako bismo to putovanje učinili što boljim.

Zajedničkim snagama radimo na tome da budemo vodeća finansijska institucija u Srbiji i  budemo prepoznati kao lider u inovacijama i u korisničkom iskustvu koje pružamo svojim klijentima. Uspešnom integracijom Vojvođanske banke i OTP banke Srbija A.D. Beograd nastaje naša OTP banka Srbija a.d. Novi Sad koju će činiti 3000 zaposlenih.

Vrednosti koje negujemo su pouzdanost, fokus na klijenta, inovativnost, efikasnost i one će nas voditi ka ostvarenju naših strateških ciljeva: izgradnji digitalne kulture, digitalizaciji operacija, unapređenju korisničkog iskustva, uspostavljanju upravljanja zasnovanog na podacima.

www.otpsrbija.rs
5/5

Benefiti rada u OTP banci

U našoj banci svi zajedno radimo na tome da budemo broj 1. Da bismo to postigli, ulažemo u razvoj zaposlenih, jer znamo da konstantno usavršavanje vodi do uspeha. Naši programi obuhvataju različite inovativne metode, platforme i alate, kao i posebne teme koje prepoznajemo kao okosnice razvoja.

Uspehe slavimo zajedno i rezultate nagrađujemo kroz sistem podsticaja, kao i godišnjeg nagrađivanja.

Zaposlenjem u OTP banci, imaćeš brojne benefite jer su tvoje tvoje zdravlje i izbalansiran lični i profesionalni život od velike  važnosti za nas. Hibridni rad, u kom se kombinuje rad u banci i obavljanje posla sa bilo kog mesta, su mogućnosti ne samo u uslovima pandemije, već i u redovnom poslovanju. Fleksibilnost u početku i završetku radnog vremena, daju mogućnost prilagodjavanja tvom ritmu i okolnostima u kojima živiš i funkcionišeš. Banka neguje solidarnost i podršku u važnim životnim okolnostima putem finansijske podrške, kao  i mogućnosti korišćenja plaćenog odsustva i godišnjeg odmora u većem obimu od uobičajenog. Kada postaneš stalni član našeg tima, biće ti omogućeno  privatno zdravstveno i dobrovoljno penziono osiguranje.

Nastojimo da našim zaposlenima omogućimo iskustvo „jedinstvene banke“, nasuprot radu u zasebnim organizacionim jedinicama bez međusobne saradnje i uvodimo principe agilnosti u svoje procese.

 

Želite da se prijavite za praksu ili posao u ovoj kompaniji?

Proverite na sledećem linku da li ova kompanija ima otvorene konkurse

OGLASI