OTP
Pratite nas na društvenim mrežama:

Dobrodošli u OTP banku!

Mi nismo samo bankari. Mi živimo inovacije, znamo gde želimo da stignemo i zato širimo pozitivnu energiju promena. Svakodnevno odlazimo na posao s ciljem da svojoj porodici, komšijama i ljudima oko nas život učinimo lepšim i lakšim.

Našu strategiju čine oni elementi koje klijenti najviše cene: stabilnost, profitabilnost, rast i inovacije. Nastojimo da delamo bolje i drugačije kako bismo doprinosili poslovnom uspehu naših klijenata i nas samih. Svojim transparentnim i timskim radom negujemo odnos koji se zasniva na poverenju i uzajamnom poštovanju.

Zajedničkim snagama radićemo na tome da budemo vodeća finansijska institucija u Srbiji i budemo prepoznati kao lider u inovacijama i u korisničkom iskustvu koje pružamo svojim klijentima.

OTP banka u Srbiji je deo OTP grupe koja uspešno posluje u 11 zemalja Centralne i Istočne Evrope i zapošljava 36.000 ljudi. Sedište OTP grupe nalazi se u Mađarskoj gde je 1949. osnovana OTP banka. Banka je privatizovana 1995. godine i regionalna ekspanzija počela je 2001. godine. Danas poslujemo u Mađarskoj, Sloveniji, Bugarskoj, Rumuniji, Hrvatskoj, Srbiji, Ukrajini, Rusiji, Albaniji, Crnoj Gori i Moldaviji. Grupa broji skoro 16.3 miliona klijenata, 1.500 ekspozitura i više od 4.000 bankomata.

Početkom maja 2021. godine formirana je OTP Banka Srbija a.d. Novi sad uspešnom integracijom Vojvođanske banke i OTP banke Srbija.

Naš tim broji preko 2500 zaposlenih i dostupni smo klijentima sa jednom od najvećih mreža ekspozitura i bankomata .

U našem sastavu nalaze se i OTP Leasing i OTP Osiguranje.

www.otpbanka.rs

Benefiti rada u OTP banci

Zaposlenjem u OTP banci imaćeš brojne benefite jer su tvoje tvoje zdravlje i izbalansiran lični i profesionalni život od velike  važnosti za nas.

Izuzetno nam je važno da kreiramo prilike za tebe da se razvijaš, ispoljiš svoju radoznalost i učiš, ostvarujući svoj potencijal. Imaćeš priliku da, pored svakodnevnog učenja kroz iskustvo rada u banci, kroz različite razvojne programe u banci jačaš svoje kompetence i veštine. Izgrađujemo kompetence budućnosti kao što su agilnost, rezilijentnost i digitalizacija, te smo u skladu sa tim kreirali različite razvojne programe koji koriste inovativne metode i alate. Omogućavamo ti učenje sa bilo kog mesta u bilo koje vreme. Pratimo tvoj karijerni put kao i strategiju banke i u skladu sa tim kreiramo različite razvojne programe koji će te podržati u tome.

Svi novi članovi tima u našoj banci u toku onboarding procesa dobijaju mentora i  kroz jednostavnu platformu u prvim mesecima rada u banci imaju obezbeđenu neophodnu podršku za uvođenje u posao. Imamo i poseban razvojni mentorski i reverse mentorski program za talente i mlade potencijale.

Hibridni rad, u kom se kombinuje rad u banci i obavljanje posla sa bilo kog mesta, su mogućnosti ne samo u uslovima pandemije, već i u redovnom poslovanju. Fleksibilnost u početku i završetku radnog vremena, daju mogućnost prilagođavanja tvom ritmu i okolnostima u kojima živiš i funkcionišeš. Banka neguje solidarnost i podršku u važnim životnim okolnostima putem finansijske podrške, kao  i mogućnosti korišćenja plaćenog odsustva i godišnjeg odmora u većem obimu od uobičajenog. Kada postaneš stalni član našeg tima, biće ti omogućeno  privatno zdravstveno i dobrovoljno penziono osiguranje

Uspehe slavimo zajedno i rezultate nagrađujemo kroz sistem podsticaja kao i godišnjeg nagrađivanja.

Pored proizvoda i usluga banke osmišljenih za naše zaposlene, banka ti kroz svoju mrežu partnerstava nudi popuste na različite proizvode i usluge.

Vrednosti koje negujemo

Važno nam je da naši zaposleni dele i promovišu iste vrednosti kako bismo sigurnim korakom zajedno koračali ka uspehu.

Kada znaš gde ideš, znaš i vrednosti koje vode ka uspehu:

Kada si usmeren na klijente

Dobro je kada znaš svoju ulogu u kreiranju iskustva za klijente i uticaja koji imaš na njihovo zadovoljstvo.

Pažljivo slušamo sve klijente, da bismo razumeli njihove potrebe i kreirali rešenja koja im najviše odgovaraju, jer je dugoročan odnos sa njima – naš prioritet. (naša vodilja)

Znaš da je inovativnost prednost

Dobro je kada znaš da tragaš za novim idejama, boljim, efikasnijim i drugačijim rešenjima.

Znatiželjni smo i otvoreni za nove ideje i netipične pristupe. Težimo da se stalno usavršavamo, da inspirišemo jedni druge, prihvatamo promene kao korak napred, usuđujemo se da eksperimentišemo i učimo kroz iskustvo.

Gde je efikasnost naš način

Dobro je kada znaš gde si i kako da brzo i uspešno stigneš do svog cilja.

Negujemo kulturu kontinuiranog unapređenja, idemo malim promenama do velikih poboljšanja. Težimo da uz optimalne resurse ostvarimo maksimalni rezultat. Radimo na način koji nam omogućava da brzo i kvalitetno odgovorimo na zahteve naših klijenata.

Ideš putem saradnje sa kolegama

Dobro je kada znaš gde ideš, a važno je i sa kim, jer kada sarađuješ sa kolegama i put je lakši.

Slušamo jedni druge, razmenjujemo mišljenja i znanja, uvažavamo različitosti i gradimo odnos poverenja. Sagledavamo stvari iz različitih perspektiva kako bismo unapredili međutimsku saradnju. Vodimo računa jedni o drugima i negujemo timski uspeh kroz individualnu izvrsnost, jer znamo da svi idemo ka zajedničkom cilju.

Dobrodošli, mladi talenti!

Ukoliko sebe vidiš u dinamičnom okruženju sa puno prilika za učenje i razvoj, onda smo mi pravo mesto za početak tvoje profesionalne karijere.

U toku godine organizujemo veliki broj praksi, kako u direktnom radu sa klijentima tako i na različitim projektima i procesima važnim za banku. Prakse planiramo u dogovoru sa obrazovnim institucijama koje su naši dugogodišnji partneri, ali i sami kreiramo programe praksi koji omogućavaju mladim i zainteresovanim ljudima da steknu konkretno iskustvo iz oblasti koja ih zanima.

U saradnji sa obrazovnim institucijama i studentskim organizacijama podržavamo veliki broj događaja za mlade a sve u cilju sticanja dodatnih znanja, unapređenja veština i povećanja zapošljivosti mladih nakon završenog obrazovanja.

Veliki broj pozicija za zaposlenje u našem sistemu ne zahteva prethodno radno iskustvo, već određena teorijska znanja,  želju za znanjem, proaktivni stav, fokus na klijenta i inovativnost. Prednost za zapošljavanje na ovakvim pozicijama dajemo kandidatima koji su ranije bili na praksi kod nas ili kroz neku drugu vrstu angažovanja imali prilike da upoznaju naš sistem i pronađu sebe tu. Neretko na ovakve pozicije zapošljavamo kandidate bez prethodnog iskustva i kontakta sa našim sistemom koji su se dobro pokazali u procesu selekcije i na taj način pokazali da bi mogli uspešno da se uklope u naš tim i vrednosti koje negujemo.

Ukoliko želiš da stekneš prvo praktično ili radno iskustvo, pošalji nam svoju biografiju kroz oglase za posao ili Opštu prijavu na našem sajtu.

Želite da se prijavite za praksu ili posao u ovoj kompaniji?

Proverite na sledećem linku da li ova kompanija ima otvorene konkurse

OGLASI