milspedlogo
Pratite Milšped na društvenim mrežama:

Kompanija @milsped_group je regionalni lider i globalno prepoznatljiv brend u oblasti transporta i logistike. Ovaj epitet stekli su zahvaljujući profesionalnom odnosu prema klijentima i rešenjima koja za njih nude.🚛🔝
.
“Uvereni smo da je temelj uspešnog poslovanja odgovorna politika zapošljavanja i pažljiva selekcija kadrova. Upravo iz tog razloga odlučili smo da i ove godine učestvujemo na Belgrade Youth Fair 2020 – sajmu prakse, poslova i edukacije koji će se održati 29. i 30. oktobra.
Unapred se radujemo što ćemo imati priliku da upoznamo stručne i sposobne ljude i iskreno se nadamo da će neki od njih postati deo Milšped tima.😊”

www.milsped.com/sr/career

5/5

Benefiti rada u Milšpedu

 

Kompanija Milšped, koja je već 27. godina jedna od najuspešnijih u svom poslu i čije je poslovanje, između ostalog, utemeljeno na visokim vrednostima korporativne kulture i poštovanju partnerskih i međuljudskih odnosa, svoj uspeh na tržištu gradi isključivo zahvaljujući pouzdanim, stučnim i lojalnim kadrovima.

Kako kompanija raste, tako se razvijaju i naši zaposleni, stalno se usavršavajući u svim oblastima naših poslovanja.

Jedan od osnovnih postulata politike zapošljavanja naše kompanije jeste angažovanje mladih diplomiranih stručnjaka različitih struka i pružanje prvog radnog iskustva istim kroz obuke, treninge i edukacije, uz mogućnost da svoja dalja usavršavanja i znanja steknu u nekim od naših poslovnica u Evropi, Kini i SAD.

Milšped konstantno ulaže u svoje ljude, obezbeđujući im stručne prakse koje podstiču njihov razvoj, talenat i gde dolazi do izražaja sav njihov potencijal, i gradi poseban odnos sa svojim zaposlenima uz puno međusobnog poštovanja. Verujemo jedni u druge!

Želite da se prijavite za praksu ili posao u ovoj kompaniji?

Proverite na sledećem linku da li ova kompanija ima otvorene konkurse

OGLASI