milspedlogo
Pratite Milšped na društvenim mrežama:

Kompanija @milsped_group je regionalni i svetski prepoznatljiv brend u oblasti transporta i logistike. Ovaj epitet stekli su zahvaljujući profesionalnom odnosu prema klijentima i rešenjima koja za njih nude. 
“Naša kompanija je idealno mesto za mlade koji započinju karijeru u oblasti logistike. Pored iskustva i rada u velikom i dinamičnom sistemu, imaćete prilike da se upoznate sa najnovijim tehnologijama. Proces integracije u kompaniju je baziran na upoznavanju sa logističkim procesima koji omogućavaju sticanje znanja i iskustva i učenje od eksperata u ovoj oblasti. Kompanija konstantno ulaže u razvoj zaposlenih kroz interne i eksterne obuke i treninge, a sam proces selekcije se sastoji od dva ili tri kruga intervjua, u zavisnosti od otvorene pozicije i njenih specifičnosti. Otvoreni smo za sva vaša pitanja, ideje, sugestije i pozivamo vas da se prijavite za neku od oglašenih pozicija. Čekamo vas da zajedno pomeramo granice!“

 

www.milsped.com/sr/career

5/5

Iskustvo, stručnost, pouzdanost – to smo mi MILŠPED

Kompanija Milšped, koja je već 28. godina jedna od najuspešnijih u svom poslu i čije je poslovanje, između ostalog, utemeljeno na visokim vrednostima korporativne kulture i poštovanju partnerskih i međuljudskih odnosa, svoj uspeh na tržištu gradi isključivo zahvaljujući pouzdanim, stučnim i lojalnim kadrovima. Kako kompanija raste tako se razvijaju i naši zaposleni, stalno se usavršavajući u svim oblastima naših poslovanja, a Milšped konstantno ulaže u svoje ljude, jer znamo da je kompanija jaka koliko je jak i svaki pojedinac u njoj.
Milšped je odlična polazna tačka u karijeri za mlade diplomirane stručnjake različitih profila i u pružanju prvog radnog iskustva kroz obuke, treninge i edukacije, uz mogućnost da svoja dalja usavršavanja i znanja steknu u nekim od naših poslovnica u Nemačkoj, Sloveniji, Rusiji, Grčkoj, Kini i SAD, gde do izražaja može doći celokupan njihov potencijal. Kroz rad u našoj kompaniji mladi ljudi željnji znanja od najiskusnijih stručnjaka mogu naučiti sve tajne logističkog i transportnog biznisa.
Tražimo vredne, mlade ljude koji žele da unapređuju i poboljšavaju stvari, lidere koji su spremni da se suoče sa različitim izazovima i koji su voljni da svakodnevno uče i razvijaju se. Prijavite se, čekamo vas!

Želite da se prijavite za praksu ili posao u ovoj kompaniji?

Proverite na sledećem linku da li ova kompanija ima otvorene konkurse

OGLASI