Erste Bank
Erste
Pratite Erste banku na društvenim mrežama:

Mi smo Erste Banka.

Podstičemo kreativnost, ulažemo u razvoj zaposlenih i negujemo inkluzivno i zdravo radno okruženje. Jedna smo od vodećih finansijskih institucija u Centralnoj i Istočnoj Evropi i društvenu odgovornost shvatamo kao sastavni deo dugoročne poslovne strategije. Trenutno smo u digitalnoj transformaciji, budući da gradimo banku budućnosti.

 

www.erstebank.rs
5/5

Benefiti rada u Erste banci

Naši zaposleni imaju pristup najkvalitetnijim obukama koje se mogu naći u Srbiji, a često imamo predavače i trenere i iz inostranih renomiranih institucija i konsultantskih kompanija.

Erste Grupa akcenat stavlja na razvijanje zaposlenih sa najviše potencijala za napredovanje kroz nekoliko različitih programa – od programa za razvoj pripravnika preko programa za razvoj stručnjaka, srednjih i viših menadžera. Učesnici ovih programa imaju priliku da se upoznaju sa radom u različitim bankama Erste Grupe, slušaju eminentne predavače, individualno rade sa mentorima, prošire svoja znanja i kontakte.

Ukoliko postanete deo Erste ekipe možete očekivati privatno zdravstveno osiguranje, akcije Erste grupe, pogodnosti za bankarske proizvode i rad od kuće. Negujemo kulturu u kojoj se cene proaktivnost, neposredna i direktna komunikacija, bliski međuljudski odnosi.

Želite da se prijavite za praksu ili posao u ovoj kompaniji?

Proverite na sledećem linku da li ova kompanija ima otvorene konkurse

OGLASI