19471cd5fd818db9f36f39d7a83b13a0
Pratite Procter and Gamble na društvenim mrežama:

Pampers, Ariel, Gillette, Always, Head&Shoulders…Ovi brendovi, kao i mnogi drugi iz portfolija kompanije @proctergamble, dodiruju živote potrošača na Balkanu od 1992. godine.

Njihova jedinstvena organizacijska struktura kombinuje prednosti globalne kompanije sa lokalnim fokusom koji je bitan za potrošače u regionu.

P&G nudi karijere koje su dinamične, fleksibilne i brzo se menjaju. Daju najveći opseg beneficija i prilika za lični rast. Traže talentovane ljude koji žele da unapređuju i poboljšavaju stvari, lidere koji su spremni da se suoče sa različitim izazovima i voljni su da svakodnevno uče i razvijaju se.

U P&G, nikada ne prestajete da učite i razvijate se!

https://www.pgcareers.com/
5/5

Benefiti rada u Procter and Gamble

Naša kompanija ohrabruje raznovrsnost u širokom spektru atributa i karakteristika kao što su pol, rasa, godište, kulturno nasleđe ili lične osobine.

Nudimo karijere koje su dinamične, fleksibilne i brzo se menjaju. Dajemo najveći opseg beneficija i prilika za lični rast.

Tražimo talentovane ljude koji žele da unapređuju i poboljšavaju stvari, lidere koji su spremni da se suoče sa različitim izazovima i voljni su da svakodnevno uče i razvijaju se. Prethodno iskustvo i akademska osnova nisu bitni, ukoliko dokažete da posedujete ove veštine.

Karakteristike koje tražimo kod naših kandidata se nazivaju Success Drivers, odnosno kompetencije koje definišu kako naši ljudi uspevaju u današnjem poslovnom okruženju: stavovi i ponašanje na kojima dalje gradimo Vaš i svoj uspeh.

U P&G, nikada ne prestajete da učite i razvijate se! Čekamo Vas!

Želite da se prijavite za praksu ili posao u ovoj kompaniji?

Proverite na sledećem linku da li ova kompanija ima otvorene konkurse

OGLASI