najstudent
Pratite NajStudent na društvenim mrežama:

NajStudent.com je sajt koji je okrenut studentima, njihovim interesovanjima i potrebama, a sve u cilju kako bi postali NAJ u onome šta studiraju i čime se bave. NajStudent je student koji u svakom trenutku na raspolaganju ima veliki broj dostupnih praksi u najrazličitijim kompanijama, oblastima studija i lokacijama, na osnovu kojih može da pronađe idealan spoj za sebe i tako započne svoje prve profesionalne korake.

Pored toga, NajStudent je uvek u toku sa najaktuelnijim programima stipendija i studija, a pretragom na osnovu oblasti studija, lokacije i nivoa studija ili ustanove, otkriva mogućnosti koje mu se u tom trenutku pružaju. Međutim, NajStudent pored praksistipendija i edukacija, voli da čita i informiše se kroz iskustva, savete i predloge drugih, bivših ili sadašnjih, isto tako NajStudenata. Takav sadržaj se nalazi u okviru bloga, u četiri jasno definisane sekcije, koje su sastavni deo života svakog studenta, a to su: Saveti za traženje poslaU pauzi od učenjaObrazovanje i Iskustva drugih.

www.najstudent.com

5/5

Čemu težimo

Najstudent.com teži da studentima pruži savete, usmerenje i oslonac kako bi, na pravi način u sebi otkrili ono što ih motiviše, pokreće i navodi na proaktivnost. Takođe, teži da kroz neprekidan izvor informisanja, u studentima probudi samoinicijativu i odlučnost u ostvarivanju sopstvenih ambicija i težnji.

Želite da se prijavite za praksu ili posao u ovoj kompaniji?

Proverite na sledećem linku da li ova kompanija ima otvorene konkurse

OGLASI