MPC Properties
Pratite MPC Propreties na društvenim mrežama:

ODRŽIVA PLATFORMA ZA NEKRETNINE

MPC Properties je najveća domaća kompanija za razvoj i upravljanje nekretninama sa najdužim iskustvom i ekspertizom u regionu. Od osnivanja 2002. godine kompanija je razvila preko 30 office i retail objekata, građenih po najvišim svetskim standardima i na najboljim gradskim lokacijama. Kada je reč o projektovanju i tehnologiji gradnje i usklađivanju sa principima zelene gradnje, MPC obezbeđuje efikasan i održiv portfolio. Tokom svog postojanja, izgradili smo i dugoročne kontakte sa svim globalnim i regionalnim brendovima prisutnim na tržištu, a mnoga zvučna imena, poput LC Waikiki-a, MAC kozmetike i Peek & Cloppenburg-a su upravo svoj ulazak na srpsko tržište doživeli zahvaljujući MPC Properties ekspertizi i mreži.
MPC Properties u svom vlasništvu poseduje UŠĆE Shopping Center, najposećeniji šoping centar u regionu, UŠĆE Tower One i UŠĆE Tower Two poslovne centre, poslovni kompleks NAVIGATOR, Mercator Centar Beograd, BEO Shopping Center – novu šoping destinaciju u Beogradu, ali i mnoge druge retail i office objekte.

 

www.mpcproperties.rs
5/5

BENEFITI

 Zaposleni u MPC-u su potvrđeni eksperti u zemlji i regionu i poseduju najviša znanja kada je industrija nekretnina u pitanju. Naš posao podrazumeva izgradnju i razvoj šoping centara i poslovnih kompleksa, ali i upravljanje tim objektima, pa je stoga izuzetno važno da imamo tim koji je stručan i dobro uigran. Objekti koje mi gradimo su kvalitetni, održivi i zadovoljavaju najviše standarde u pogledu lokacije, osnovnih karakteristika i opremanja prostora, zatim tehnologija koje primenjujemo, kao i upravljanja objektom.

Naš portfolio govori sam za sebe, a objekat na koji smo najponosniji i koji je postao sinonim za šoping centar u regionu je UŠĆE Shopping Center kojim mesečno prođe i preko milion ljudi. Pored ovog objekta posedujemo i upravljamo sa BEO Shopping Centrom, koji smo uspešno otvorili u junu ove godine, a ono na šta smo posebno ponosni je to što smo u proces dizajna ovog objekta uključili i mlade studente arhitekture koji su svojim autorskim motivima BEOgrada osvežili jedan deo enterijera centra. Takođe, u našem portfoliju brojimo i dva velika poslovna kompleksa Navigator Business Center (1 i 2) i zgrade sa najlepšim panoramskim pogledom na prestonicu, UŠĆE Tower One i UŠĆE Tower Two. UŠĆE Tower Two je ujedno i jedina poslovna zgrada u zemlji označena kao „zgrada koja diše“ sa decentralizovanim sistemom prirodne ventilacije, koji omogućava dotok svežeg vazduha u prostoru samo na jedan klik, što je tehnološka novina na domaćem tržištu.

Sedište naše kompanije je UŠĆE Towers poslovni kompleks – moderan, prestižan, poslovni kompleks, sa dve etažne parking garaže, dostupne svim našim zaposlenima, lociran u samom srcu poslovnih dešavanja Beograda, na ušću reke Save u Dunav. Naša lokacija poseduje odličnu konekciju sa svim delovima grada i predstavlja idealno mesto za podršku i razvoj poslovanja. Ono što nju dodatno oplemenjuje je i neposredna blizina Ušće parka, Muzeja savremene umetnosti, ali i UŠĆE Shopping Centra.

Trudimo se da svakim danom jačamo organizacionu kulturu, jer nam je važno da se naši zaposleni osećaju maksimalno podržani i sigurni u radu, a posebno imajući u vidu trenutnu situaciju prouzrokovanu pojavom pandemije covid-19. Veoma podržavamo zaposlene da vode zdrav život, onoliko koliko možemo da doprinesemo, pa tako za njih imamo organizovanu teretanu i fudbal, a naravno sve u skladu sa merama koje su na snazi.

Želite da se prijavite za praksu ili posao u ovoj kompaniji?

Proverite na sledećem linku da li ova kompanija ima otvorene konkurse

OGLASI