valoris

Pratite nas na društvenim mrežama:

Valoris Center Outsourcing je najnoviji deo Valoris Centra Rumunije, koji je Business Process Outsourcing kompanija sa skoro 16 godina iskustva u rešenjima kontakt centra. Naš glavni cilj je da obezbedimo izvrsnost u projektovanju i razvoju autsorsing usluga, pružanjem najboljih rešenja klijentima širom sveta.

Imajući inovativan stav i dokazano iskustvo, razvijamo dugoročna poslovna partnerstva i sa našim klijentima i sa zaposlenima.

Naša je priča krenula 2006, kada smo počeli da nudimo dolazne i odlazne usluge pozivnog centra u Rumuniji. Trenutno pružamo integrisane autsorsing usluge zajedno sa timom od preko 750 profesionalaca u Rumuniji i sada takodje u Srbiji.

Kvalitet naših usluga često se ogleda u treningu i stavu valoris tima. Biti pouzdan partner i poslodavac znači da stalno  ulažemo u naš razvoj. Naše najveće pobede su naše dugoročne veze i sa našim zaposlenima i sa našim klijentima.

www.valoriscenter.com

Dobrodošli u Valoris Center Outsourcing! Kada bismo morali da upotrebimo tri reči da opišemo sebe, one bi bile: otvorenog uma, ambiciozni i profesionalni!

O nama:

Mi smo po poreklu rumunski BPO provajder sa više od 15 godina iskustva u rešenjima kontakt centra. Nudimo podršku klijentima širog sveta. Valoris Center okuplja više od 700 profesionalaca u Rumuniji i dolazi sada u Srbiju. Ponosimo se našim timom i uspešnim pričama koje delimo i spremni smo za još mnogo toga!

Rukohvamo raznim projektima ulaznih poziva, gde primamo zahteve klijenata i nudimo podršku u njihovom rešavanju, telefonom, e-poštom ili ćaskanjem. Radimo i odlazne projekte, u kojima kontaktiramo klijente u cilju procene njihovog nivoa zadovoljstva. Sprovodimo aktivnosti na nekoliko stranih jezika: engleskom, italijanskom, nemačkom, da naime samo nekoliko.

Kvalitet naših usluga ogleda se u treningu i u stavu našeg tima. Mi smo pouzdan partner i poslodavac, koji nudi sigurnost i stalno ulaže u razvoj. Najznačajnije pobede su za nas dugoročne veze i sa našim zaposlenima, i sa našim klijentima.

Kod nas:

Lični i profesionalni razvoj su ključne tačke za nas; stoga ćemo vas zamoliti za povratnu informaciju o putovanju sa nama od vaših prvih nedelja. Vaši menadžeri i kolege će vam uvek ponuditi podršku, a vi ćete biti važan doprinos u okviru vašeg tima.

Takođe ćete imati korist od specijalizovanih treninga i mogućnosti promocije kako biste uvel ostali motivisani.

Da li tek započinjete karijeru? Valoris Center Outsourcing je kompanija u kojoj ćete naučiti kako da vežbate svoje veštine i pravo mesto  gde ćete neke nove steći. Kao član našeg tima, svakog dana ćete naučiti nešto novo, učestvovaćete na internim takmičenjima i stalno ćete evoluirati.

 

 

Želite da se prijavite za praksu ili posao u ovoj kompaniji?

Proverite na sledećem linku da li ova kompanija ima otvorene konkurse

OGLASI