Sport Vision
Sport Vision

Da li ste znali da Sport Vision posluje u 13 zemalja i da naš tim broji više od 5.000 članova ekipe?

SPORT VISION je lider u prodaji sportske obuće, odeće i opreme na teritoriji jugoistočne Evrope I već 20 godina poslujemo kao moderna kompanija koju odlikuju fleksibilnost, profesionalizam I dinamična strategija razvoja. U okviru našeg maloprodajnog lanca, pored Sport Vision multibrend koncepta, nalaze se i Buzz Sneaker Station, Tike koncept, Run’n More Extra Sports.

Razvoj svih naših zaposlenih jedan je od ključnih ciljeva koje postavljamo pred sebe iz godine u godinu. U prijatnoj, ali i dinamičnoj, radnoj atmosferi neguje se kultura prenošenja znanja i dobri međuljudski odnosi, a predan rad i zalaganje istinski se cene kroz mnogobrojne prilike za nastavak karijere unutar kompanije. Za svakog zaposlenog kreira se razvojni plan i njegov napredak se prati i podržava kroz edukacije, obuke i mentorstvo.

Kao kompaniji od poverenja, cilj nam je da uvodimo inovacije i da ostanemo maloprodajni lider, a taj cilj možemo da ostvarimo samo uz podršku motivisanog tima, koji je spreman da nastavi da ostvaruje vrhunske rezultate i da idejama pomera granice. Upravo zato 2017. godine pokrenuli smo Playoff program sa ciljem da podržimo profesionalni razvoj talentovanih i ambicioznih mladih ljudi.

Pridruži se i ti našoj ekipi

PLAYOFF program zapošljavanja

Šta je Playoff?

Playoff je plaćeni razvojni program koji obuhvata petomesečni angažman u okviru različitih organizacionih jedinica kompanije, tokom kog polaznici zasnivaju radni odnos na određeno vreme sa punim ili nepunim radnim vremenom.

Kome je namenjen?

Playoff je namenjen studentima završnih godina fakulteta, polaznicima master studija, kao i diplomcima do 30 godina starosti, koji dobro govore engleski jezik, a koji su spremni da postanu deo dinamičnog tima, razviju svoje potencijale i oprobaju se u radu u dinamičnom Sport Vision okruženju.

Početak novog ciklusa programa planiran je za septembar 2023. godine.

Šta obuhvata učešće u Playoff programu?

  • Četvoromesečno angažovanje svakog polaznika u jednoj od organizacionih jedinica direkcije u Beogradu, tokom kog se polaznici upoznaju sa radom više odeljenja
  • Jednomesečno angažovanje učesnika programa u jednom od maloprodajnih objekata, u cilju sticanja šire slike o poslovanju
  • Individualan rad sa kolegama mentorima, sa ciljem razvoja i unapređenja veština i znanja
  • Timski rad na više studija slučaja
  • Individualni koučing sa kolegama iz HR-a, u cilju daljeg rada na profesionalnom razvoju

NAŠ DOPRINOS ZAJEDNICI

Društvena odgovornost i saradnja obeležja su naše kompanijske kulture. Godinama sprovodimo brojne ekološke, etičke i filantropske aktivnosti. Aktivno ulažemo u razvoj sporta i ponosni smo partneri mnogih profesionalnih sportista, klubova, kampova i mladih koji imaju veliki sportski potencijal. Svesni smo odgovornosti koju imamo prema zajednici u kojoj živimo i poslujemo, i zato se svim snagama trudimo da napravimo pozitivan uticaj u društvu.