Pratite nas na društvenim mrežama:

Centar za zapošljavanje i edukaciju mladih SBU

Centar za zapošljavanje i edukaciju mladih SBU (skraćeno Centar SBU) je udruženje čija je oblast delovanja zapošljavanje, edukacija i razvoj karijere mladih.

Ciljevi organizacije su informisanje mladih o ponudi poslova za mlade na tržištu rada, informisanje mladih o mogućnostima zapošljavanja i procedurama za otpočinjanje sopstvenog biznisa, edukacija mladih za sticanje novih znanja i veština koje će im pomoći u karijeri i dr.

SBU – Najveća studentska online zajednica u zemlji i regionu

SBU (skraćenica od Studenti beogradskih univerziteta) je studentska online zajednica sa više od 250.000 članova, podeljenih u glavnu SBU Facebook grupu i još sedam manjih Facebook grupa napravljenih shodno interesovanjima studenata: SBU Poslovi, SBU Diplomci, SBU Veterani, SBU Putovanja, SBU Kupujem prodajem, SBU Ljubimci i SBU Stanovi, domovi, kartice.

Namena SBU zajednice je druženje i razmena informacija iz domena studentskog života (fakulteti, studije, stipendije, donacije, popusti, stručna usavršavanja, prakse, saveti i preporuke, iskustva, ankete, humanitarne akcije i dr).

U okviru Centra SBU, pored ranije navedenih Facebook grupa, postoji i Portal za zapošljavanje mladih SBU Poslovi, kao i Studentsko omladinska zadruga SBU

5/5

Portal za zapošljavanje mladih SBU Poslovi

SBU Poslovi je portal za zapošljavanje mladih i na njemu se nalaze oglasi za stalne, privremene i povremene poslove za studente, diplomce, srednjoškolce i nezaposlena lica do 30 godina.


Na portalu se nalazi veliki izbor privremenih poslova na kojima mladi mogu da zarade za svoj džeparac, ali i stalnih poslova na kojima mogu da započnu svoju karijeru.

Oglasi za posao objavljeni na portalu objavljuju se i u Facebook grupi specijalizovanoj za oglašavanje poslova SBU Poslovi za mlade koja trenutno ima više od 50.000 članova i taj broj svakodnevno raste.

Studentsko omladinska zadruga SBU

Studentsko omladinska zadruga SBU omogućava članovima SBU zajednice da rade i zarade, sve u skladu sa zakonom i propisima omladinskog zadrugarstva.

Član studentsko omladinske zadruge SBU može biti učenik, student ili nezaposleno lice starosti od 15 do 30 godina. Ponuda poslova za rad preko omladinske zadruge je velika i svakodnevno se ažurira.

Više informacije o Centru za zapošljavanje i edukaciju mladih SBU saznajte klikom na Centar SBU

Želite da se prijavite za praksu ili posao u ovoj kompaniji?

Proverite na sledećem linku da li ova kompanija ima otvorene konkurse

OGLASI