Logo - svi
Pratite PHOENIX grupa Srbija na društvenim mrežama:
5/5

Snaga grupacije

PHOENIX grupa u Evropi

26 zemalja

više od 36.000 zaposlenih

više od 2.500 sopstvenih apoteka

PHOENIX grupa u Srbiji

Lider u veledrogerijskom poslovanju

više od 2.400 zaposlenih u Srbiji

395 sopstvenih apoteka

3 distributivna centra

PHOENIX grupa, kompanija sa sedištem u Manhajmu (SR Nemačka), vodeća je evropska kompanija koja pruža jedinstvenu i sveobuhvatnu zdravstvenu uslugu u kompletnom lancu snabdevanja.

Kompanija je veza između proizvođača i pacijenta i ima značajnu ulogu u celom lancu distribucije farmaceutskih proizvoda. Farmaceutski proizvođači, apoteke, lekari, bolnice, fondovi zdravstvenog osiguranja i pacijenti širom Evrope koriste pogodnosti naših usluga.

Od 2009. godine PHOENIX grupa u Srbiji preko kompanije PHOENIX Pharma obezbeđuje portfolio farmaceutskih usluga u celokupnom lancu farmaceutskog biznisa od proizvođača do pacijenta. Sarađuje sa svim učesnicima u lancu snabdevanja farmaceutskog tržišta Srbije.

U okviru PHOENIX grupe u Srbiji posluju i kompanije PHOENIX Pharma, EL Pharma, Apotekarska ustanova BENU, Apotekarska ustanova LIVSANE i  INOPHARM d.o.o.

 

Benefiti rada u PHOENIX grupi

Iskustvo i stručnost zaposlenih je ono što izdvaja uspešnu kompaniju od drugih. Zbog toga posebnu pažnju posvećujemo ljudskim resursima i njihovoj motivaciji i obrazovanju. Profesionalnost i prilagodljivost osnovne su odlike našeg tima. Verujemo u značaj svakog pojedinca i pružamo mu šansu da sam kreira svoju ulogu u timu.

Kao deo PHOENIX tima, ali i kroz različite programe praksi i angažovanja, imaćete priliku da razvijete nove i unapredite postojeće kompetencije. Radićete u prijatnom i produktivnom radnom okruženju, koje pruža sigurnost, podržava ambicije, nagrađuje ideje i ohrabruje lični razvoj.

Od Vas kompanija očekuje motivisanost, upornost, istrajnost i poštovanje korporativnih standarda u multinacionalnom okruženju.

Želite da se prijavite za praksu ili posao u ovoj kompaniji?

Proverite na sledećem linku da li ova kompanija ima otvorene konkurse

OGLASI