Nestle BYF 2020
Nestle BYF 2020
Pratite Nestlé na društvenim mrežama:
Da li ste znali da u kompaniji Nestlé više od 40% zaposlenih čine milenijalci?🙆🏽‍♀️

Neka od vaših omiljenih slatkih zadovoljstava, poput #kitkat čokoladica ili #nesquik -a potiču upravo iz ove kompanije, a to su samo neki od proizvoda iz njihovog širokog asortimana.🍫

@nestle nudi moderno radno okruženje, rad sa mladim ljudima i iskusnim profesionalcima.👔 Poslodavac koji brine o svojim zaposlenima, obezbeđuje treninge i stručna usavršavanja i podstiče zdrav način života.🍀

Radite lokalno, delujte globalno! 🌍


 

www.nestle.rs
5/5

Benefiti rada u Nestlé

Nestlé kontinuirano ulaže u profesionalni i lični razvoj svojih zaposlenih i kompetitivan je u segmentu nagrađivanja zaposlenih. Brojne mogućnosti otvorene su onima koji preuzimaju odgovornost, kontinuirano ostvaruju rezultate te su spremni da uče i da podele svoje znanje s kolegama.

Šta Nestlé očekuje od zaposlenih?
Više od 150 godina Nestlé je poznat u svetu po proizvodima vrhunskog kvaliteta. Bilo da se radi o proizvodu koji treba da zadovolji prehrambenu potrebu ili o čokoladici koja služi za čisto zadovoljstvo, Nestlé pristaje samo na najbolje. Isto to očekuje i od zaposlenih – predanost kompaniji, fleksibilnost, timski rad, poštovanje različitosti.Očuvanje ugleda kompanije odgovornost je svakog zaposlenog. Tako da se svaki Nestlé zaposleni pridržava strogih načela poslovanja, profesionalan je, pošten i etičan.
Preuzimanje odgovornosti za lični razvoj i usmerenost na dugoročni razvoj kompanije su karakteristike koje se podstiču kod svih zaposlenih.

Želite da se prijavite za praksu ili posao u ovoj kompaniji?

Proverite na sledećem linku da li ova kompanija ima otvorene konkurse

OGLASI