Nestlé je svetski lider u proizvodnji hrane i pića. Imamo više od 2000 globalnih i lokalnih brendova i prisutni smo u 191 zemlji širom sveta.

Iza snage naših brendova, kvaliteta naših proizvoda i budućnosti našeg poslovanja stoji tim ljudi sa zajedničkom svrhom. Njihove ideje i napori pomeraju naše granice, pokreću inovacije i pomažu nam da se kontinuirano usavršavamo i postižemo značajne rezultate. 

 

Da li ste znali da je među njima čak 46% milenijalaca? 

 

Nestlé nudi sjajne prilike mladima na samom početku karijere širom sveta.

Nudimo različite programe kandidatima na početku njihove karijere, od obuka pripravnika do diplomskih programa i stručne prakse. Nestlé pomaže mladima širom sveta da pronađu savršen posao i započnu karijeru i preko inicijative Nestlé-u su potrebni mladi (Nestlé needs YOUth). Pružanje podrške mladima u daljem razvoju karijere jedna je od najvažnijih misija naše kompanije.

Nestlé Summer’s Cool

Nestlé Summer’s Cool je inicijativa namenjena upotpunjavanju akademskih znanja pružanjem uvida u različite oblasti poslovanja naše kompanije. Na ovaj način studenti i postdiplomci imaju mogućnost da se upoznaju sa svakodnevnim izazovima i zadacima u poslovnom svetu. Ova svojevrsna poslovna praksa namenjena je svima koji žele da uče i razvijaju se u multikulturalnoj sredini.

#nestléneedsYOUth #thepowerofYOUth #nestlé #beaforceforgood

Search | Nestlé (nestle.rs)

 

PRIDRUŽI NAM SE!

U zavisnosti od tvojih interesovanja, možeš započeti stručnu praksu u različitim sektorima u okviru naše kompanije – marketingu, prodaji, finansijama, ljudskim resursima, komunikacijama, nabavci, planiranju…


…ako te, pak, više interesuje proizvodnja i važna ti je zaštita životne sredine – uživaćeš u radu u prvoj FMCG fabrici u Srbiji koja je postigla ambiciozni Zero Waste to Landfill cilj, što znači da ni gram našeg otpada ne završava na lokalnim deponijama. U našoj fabrici u Surčinu proizvodimo mnoge od omiljenih brendova srpskih domaćinstava – poput Začina C, Thomy majoneza, Maggi supa, i prehrambenih proizvoda na biljnoj osnovi – Garden Gourmet.


Ukoliko želiš da radiš i razvijaš se u multikulturalnom okruženju, na realnim zadacima, u prijateljskoj atmosferi i modernom ambijentu, a važno ti je da uz sebe imaš ljude koji su otvoreni za deljenje znanja i podršku u svakodnevnom radu– jedva čekamo da te upoznamo!

Pridruži se našoj YOUth zajednici na NestleNeedsYouth!


Be a force for good

Želite da se prijavite za praksu ili posao u ovoj kompaniji?

Proverite na sledećem linku da li ova kompanija ima otvorene konkurse

OGLASI