nelt
Pratite nas na društvenim mrežama:

Tokom 30 godina poslovanja Nelt je postao sinonim za uspešnu kompaniju na polju logistike i distribucije robe široke potrošnje, duvanskih i farmaceutskih proizvoda. Glavni distributivno-logistički centar se nalazi u  Dobanovcima, na prostoru od 60 ha u industrijskoj zoni Beograda.

Deo je Nelt Grupe, organizacionog sistema koji povezuje 4000 zaposlenih u 15 kompanija, na 11 tržišta Evrope i Afrike.

 

www.nelt.com
5/5

Benefiti rada u Nelt Grupi

Uspesi Nelta rezultat su kontinuiranog rada na unapređenju usluga, uvođenju novih tehnologija, investiranje u edukaciju i razvoj zaposlenih. Briga o ljudima, dugoročna perspektiva, inovativnost, lična odgovornost i pobednički mentalitet vrednosti su na kojima se zasnivaju odnosi među zaposlenima, sa kupcima, partnerima, prema kompaniji.

U Neltu se kontinuirano radi na kreiranju benefita za zaposlene, poput brige o porodiljama, kompanijskog lekara, privatnog zdravstvenog osiguranja, kompenzacionionih paketa.

Posebna pažnja posvećuje se društveno odgovornom poslovanju i stvaranju boljeg okruženja za partnere, zaposlene i širu društvenu zajednicu, naročito u domenu saradnje sa obrazovnim institucijama. Kroz  komunikaciju sa mladima praksu podstiče se razvoj njihovih veština i kreativnih potencijala.

Neltovi objekti projektovani su tako da čuvaju energiju i štite okolinu, a mere bezbednosti na radu poštuju se u okviru cele organizacije.

Program Dobar Start

Uskoro završavaš fakultet? Želiš da radiš u velikoj kompaniji, a nemaš radnog iskustva? Imaš želju da se razvijaš i učiš nove stvari? Ti si pravi kandidat za naš program Dobar Start!

Program „Dobar start“ je pokrenut 2015. sa ciljem obuke za rad na poziciji Menadžera za ključne kupce (Key Account Manager). Namenjen je svima koji žele da razvijaju svoje veštine i napreduju, bilo da su eksterni kandidati ili zaposleni u sektoru prodaje u Neltu.
U periodu od osam meseci, polaznici se postupno upoznaju sa poslovnim aktivnostima sa kojima se susreću zaposleni na pozicijama: Merchandiser, Key Account Executive Supervisor, Pre-Seller i Key Account Manager. Oni postepeno stiču znanja kroz formalne treninge i radionice ali i kroz praktičan rad u timovima, sa mentorima i međusobnu saradnju.

Želite da se prijavite za praksu ili posao u ovoj kompaniji?

Proverite na sledećem linku da li ova kompanija ima otvorene konkurse

OGLASI