nelt
Pratite nas na društvenim mrežama:

Tokom 30 godina poslovanja Nelt je postao sinonim za uspešnu kompaniju na polju logistike i distribucije robe široke potrošnje, duvanskih i farmaceutskih proizvoda. Glavni distributivno-logistički centar se nalazi u  Dobanovcima, na prostoru od 60 ha u industrijskoj zoni Beograda.

Deo je Nelt Grupe, organizacionog sistema koji povezuje 5500 zaposlenih u 18 kompanija, na 12 tržišta Evrope i Afrike.

www.nelt.com
5/5

Benefiti rada u Nelt Grupi

Uspesi Nelta rezultat su kontinuiranog rada na unapređenju usluga, uvođenju novih tehnologija, investiranje u edukaciju i razvoj zaposlenih. Briga i razvoj ljudi, dugoročna perspektiva, inovativnost, lična odgovornost i pobednički mentalitet vrednosti su na kojima se zasnivaju odnosi među zaposlenima, sa kupcima, partnerima, prema kompaniji.

U Neltu se kontinuirano radi na kreiranju benefita za zaposlene, poput brige o porodiljama, kompanijskog lekara, privatnog zdravstvenog osiguranja, kompenzacionionih paketa.

Posebna pažnja posvećuje se društveno odgovornom poslovanju i stvaranju boljeg okruženja za partnere, zaposlene i širu društvenu zajednicu, naročito u domenu saradnje sa obrazovnim institucijama. Kroz  komunikaciju sa mladima praksu podstiče se razvoj njihovih veština i kreativnih potencijala.

Neltovi objekti projektovani su tako da čuvaju energiju i štite okolinu, a mere bezbednosti na radu poštuju se u okviru cele organizacije.

Uskoro završavaš fakultet? Želiš da radiš u velikoj kompaniji, a nemaš radnog iskustva? Imaš želju da se razvijaš i učiš nove stvari? Ti si pravi kandidat za naše programe:

Program Dobar Start

Program je pokrenut 2015. godine sa ciljem obuke za rad na prodajnim pozicijama u modern trade kanalu prodaje. Od 2023. godine, naš program Dobar Start postaje sveobuhvatni stipendijski program koji obuhvata pet ključnih sektora: prodaju, logistiku, strategiju, finansije i IT. Program Dobar start ti kroz plaćenu praksu pruža priliku da započneš karijeru u nekom od naših sektora. Kroz  praktičan rad, projekte, treninge, radionice i rad sa mentorima, imaš priliku da učiš o specifičnostima pozicije koju
izabereš. Cilj svih naših praksi je da kroz tridesetogodišnje iskustvo i stečeno znanje razvijamo i
gradimo lidere današnjice.
95% praktikanata ostalo je da radi u Neltu nakon završene prakse, neki od njih su danas na menadžerskim rolama.

Želite da se prijavite za praksu ili posao u ovoj kompaniji?

Proverite na sledećem linku da li ova kompanija ima otvorene konkurse

OGLASI