LILLY DROGERIE su najveći domaći lanac drogerija koji je, zahvaljujući upešnom poslovanju započetom 2003. godine, postao sinonim kvalitetne i pouzdane trgovine. U 215 drogerija širom Srbije, Lilly danas svojim potrošačima nudi najkvalitetniju kozmetiku, vrhunski asortiman proizvoda za negu, dečiju negu i hranu, bebi program, pomoćna lekovita sredstva, parfeme, ali i bogatu ponudu kućne hemije…

Kompanija ulaže u profesionalnost, inovativnost, osluškuje potrebe zaposlenih i potrošača, ali najpre i komšija i sugrađana. Imajući u vidu da je zdravlje apsolutni prioritet u poslovanju, 2006. godine otvorene su i apoteke Lilly Drogerie, koje se mogu pohvaliti stručnim farmaceutima, čije su znanje i odlična komunikacija sa potrošačima temelj lojalnosti. Istovremeno, ponuda na tržištu upotpunjena je VELNEA, VZK i Mamma&Baby brendovima, čiji kvalitet potpisuje vrhunski tim dermatologa i farmakologa.

www.lilly.rs

 

 

Takođe, u znak zahvalnosti za sve svoje kupce, pokrenut je Loyalty klub sa brojnim pogodnostima za celu porodicu, koji danas broji više od 1.000.000 članova. Kompanija danas posluje na još dva susedna tržišta, sa čak 108 drogerija u Bugarskoj i 10 u Grčkoj.

 

 

 

 

 

Osnovna konkurentska prednost Lilly-ja su zadovoljni zaposleni i neizostavan kvalitet, a potvrda vrhunskih standarda svakodnevno stiže od dugogodišnjih poslovnih partnera, koji su važan deo Lilly porodice

 
 

Najvažnija veština koju možemo da vam ponudimo je znanje.

Od osnivanja 2003. godine do danas, kroz kvalitetno osmišljen program koji je prilagođen potrebama polaznika, pružamo priliku diplomcima i studentima završnih godina fakulteta da steknu znanja i veštine u različitim oblastima našeg poslovanja.

Cilj programa je da mladim i ambicioznim budućim kolegama obezbedimo dugoročni poslovni razvoj, da ih podržimo u tome da razviju svoj pun potencijal i zajednički kreiramo njihov karijerni plan, da postanu pravi ljudi, na pravom mestu, u pravo vreme.

Od samog početka ovog dinamičnog šestomesečnog programa posvećeno radimo sa njima. Kolegama su na raspolaganju mentori iz top menadžmenta, što im pruža mogućnost da uče od najboljih.

Verujemo u dugoročni razvoj, a oni koji pokažu najbolje rezultate i pronađu se u kompanijskim vrednostima koje negujemo, dobijaju nove prilike za usavršavanje, te po završenom programu postaju deo našeg tima.

Želite da se prijavite za praksu ili posao u ovoj kompaniji?

Proverite na sledećem linku da li ova kompanija ima otvorene konkurse

OGLASI