New Project (7)
Pratite Delhaize Serbia na društvenim mrežama:

Kompanija Delhaize Serbia, koju još poznajete kao Maxi, Mega Maxi, Tempo, i Shop&Go prodavnice, najveći je maloprodajni lanac u zemlji sa skoro 13.000 zaposlenih.

Svoju lidersku poziciju na tržištu grade kroz kontinuirani rad na svom obećanju #BoljeMestoZaKupovinu, pružajući svojim kupcima u više od 450 prodavnica širom zemlje uvek svež i raznovrstan asortiman proizvoda. Pored toga, kao društveno odgovorna kompanija, kontinuirano traže kreativne načine da budu #TuJedniZaDruge.

Jedan od njihovih strateških ciljeva je prepoznavanje i razvoj mladih talenata i pružanje podrške u karijernom razvoju mladih. Ukoliko i vi imate pokretačku energiju, smele inovativne ideje i želite da izgradite karijeru u velikoj internacionalnoj kompaniji, posetite njihov sajt i LinkedIn profil gde ćete pronaći sve neophodne informacije o Find Your Place @Delhaize i Retail Management Traineeship talent programima.

www.maxi.rs/karijera
5/5

Mladi talenti

Jedan od strateških ciljeva Delhaize Serbia kompanije jeste prepoznavanje i razvoj mladih talenata. Svake godine na desetine mladih svoje prve profesionalne korake napravi upravo u ovoj kompaniji. Vodeći se stavom da na mladima svet ostaje, Delhaize Serbia je kreirala dva talent programa – Find Your Place @Delhaize i Retail Management Traineeship, kako bi kroz njih radili na stručnom osposobljavanju i profesionalnom usavršavanju mladih. Svake godine na njihovu adresu pristigne više od 500 prijava za talent programe. Neke od oblasti u kojima pružaju sva neophodna znanja mladima jesu: Category menadžment, Operacije, Finansije i računovodstvo, Tehničko održavanje, Lanac snabdevanja, Strateški Marketing, Korporativne komunikacije i Ljudski resursi.

Želite da se prijavite za praksu ili posao u ovoj kompaniji?

Proverite na sledećem linku da li ova kompanija ima otvorene konkurse

OGLASI