Bosch-Logo
Pratite Bosch na društvenim mrežama:

Sve je počelo od varnice – varnice  iz prvog uređaja sa magnetnim paljenjem koji je napravio Robert Bosch 1887. godine. Ovo je bio temelj za priču o uspehu kompanije.


Tokom decenija, obim naših aktivnosti se znatno povećao. Osim poslovnog sektora Mobility Solutions, kompanija Bosch sada nudi Industrial Technology, Consumer Goods, kao i Energy and Building Technology.

U Srbiji poslujemo na dve lokacije i pokrivamo sledeće oblasti:  • Proizvodnja Sistema, metlica brisača i motora brisača;

  • Distribucija širokog asortimana Bosch proizvoda: rezervni delovi i dijagnostička oprema za automobilsku industriju, električni ručni alati, paleta proizvoda u delu termotehnike i sigurnosnih sistema kao i aparati za domaćinstvo

  • Usluge koje se obavljaju za Bosch Grupu na globalnom nivou: Centar kompetencije za Automotive Aftermarket i ICT (informaciono-komunikacione tehnologije)

 

www.bosch.rs
5/5

Let’s Start @ Bosch – program prakse

Želiš li da oblikuješ budućnost svojim idejama? U kompaniji Bosch ti nudimo priliku da stekneš praksu i neprocenjivo radno iskustvo u multinacionalnoj sredini i tako započneš svoju karijeru.Benefiti našeg programa:

- Plaćena praksa u trajanju od 6 meseci


– Realno radno iskustvo u internacionalnom okruženju


- Znanje koje možeš iskoristiti i primeniti


– Organizovan prevoz za lokaciju Pećinci kao i topli obrok u našoj kantiniŽelite da se prijavite za praksu ili posao u ovoj kompaniji?

Proverite na sledećem linku da li ova kompanija ima otvorene konkurse

OGLASI