Untitled design(8)
Pratite nas na društvenim mrežama:

Bekament je jedna od najuspešnijih kompanija u proizvodnji materijala za završne radove u građevinarstvu koja uspešno posluje na tržištima Srbije i regiona skoro 3 decenije. Jedna je od tehnološki najsavremenijih kompanija sa kompletno zaokruženim procesom proizvodnje – od sirovine do gotovog proizvoda. Danas kompanija broji više od 500 zaposlenih gde tim iskusnih profesionalaca i vrhunskih stručnjaka specijalizovanih za različite oblasti poslovanja, odgovorno brine o svim procesima rada kompanije. Konstantnim ulaganjem u razvoj, obuke, nove tehnolgije, projekte od šireg značaja za lokalnu zajednicu, Bekament kompanija posvećeno daje svoj doprnos da bolje radimo i lepše živimo.

 

www.bekament.com
5/5

Mi postojimo zbog ljudi

Stvaramo, rešavamo, razvijamo, pokrećemo, osnažujemo…Pravu snagu nosimo u sebi. Ona nas inspiriše i ohrabruje.Pamtimo svaki korak puta koji smo prešli. Verujemo da je svaki cilj samo novi izazov jer snaga je u našim rukama.

Konstantno ulaganje u razvoj

Proizvodni kapaciteti

U poslednjih nekoliko godina kompanija Bekament otvorila je nove fabričke pogone za proizvodnju stiropora, praškastih materijala i tečnog programa. Kapacitet proizvodnje uvećan je na 25 tona gotovih proizvoda na sat, odnosno 350.000 tona godišnje.

Velikim investicijama instaliran je najnapredniji automatizovani regalni sistem skladištenja ukupnog kapaciteta 2940 paleta sa 3 paletna lifta visine 8 metara.

Inovacije

Prateći svetske trendove u industriji, Bekament ulaže u nove tehnologije, sisteme automatizacije, obuku i istraživanje. Kontinuiran monitoring kvaliteta odvija se u savremeno opremljenom istraživačkom centru, a tim vrhunskih tehnologa radi na aktivnom unapređenju procesa i krajnjih proizvoda.

Bekament trening centar

Konstantne obuke i treninzi za partnere deo su vizije kompanije da je edukacija temelj budućih uspeha. U moderno opremljenom Bekament trening centru svake godine više od 2000 fasadera, molera, keramičara I parketara stekne profesionalnu edukaciju i obogati svoje znanje i iskustvo u oblasti završnih građevinskih radova.

Nove tendencije

Zahvaljujući  višedecenijskom iskustvu u građevinskoj industriji, Bekament prepoznaje potrebe tržišta. Unapređenjem poslovanja, koristeći sopstvene resurse i materijale, bavi se izgradnjom poslovnih i stambenih objekata po najvišim svetskim standardima.

Odgovorni prema društvu

Bekament svoj princip društvene odgovornosti primenjuje i na lokalnu zajednicu i društvo u celini. Ne štedeći se u borbi da pruži podršku onima kojima je najpotrebnija, 2017. godine kompanija osniva „Bekament Fondaciju“. Za svoj dobrotvorni rad fondacija je višestruko nagrađivana, između ostalih i „Virtus“ nagradom za korporativnu filantropiju. Aktivnosti u ovoj sferi prepoznaju i partneri koji podrškom radu fondacije čine zajednički uspeh većim.

Pravu snagu nosimo u sebi. Ona nas inspiriše i ohrabruje. Ona čini da želimo više. Uči nas da poštujemo ljude, zajednicu i društvo. Snagom svojih ruku stvaramo bolje sutra danas.

Želite da se prijavite za praksu ili posao u ovoj kompaniji?

Proverite na sledećem linku da li ova kompanija ima otvorene konkurse

OGLASI