atlantic_logo_RGB-01
Pratite Atlantic Grupu na društvenim mrežama:

Iza Cedevite, Smokija, Cockte ili Argete, koje sigurno voliš, krije se jedan od najvećih i najdinamičnijih poslovnih sistema u regionu, Atlantic Grupa.

Svoje putovanje započeli su 1991. sa samo 7 zaposlenih. Željni da istražuju nove prilike i otkriju nova tržišta, rasli su iz godine u godinu, postavši jedan od najveći i najdinamičnijih poslovnih sistema u regionu koji se bavi proizvodnjom i distribucijom robe široke potrošnje. Imaju predstavništva u 8 zemalja: Srbiji, Sloveniji, Hrvatskoj, Makedonoji, BiH, Crnoj Gori, Rusiji i Austriji, preko kojih upravljamo sa 16 proizvodnih pogona. Putem distribucione mreže sa 17 distribucionih centara imamo pristup na preko 60.000 prodajnih mesta u regionu, a njihovi proizvodi dostupni su na više od 40 tržišta širom sveta.

Otvoren, znatiželjan i ambiciozan, Atlantic danas sa preko 5000 zaposlenih nudi postojećim i novim kolegama beskrajan okean prilika za rast i razvoj.

www.atlanticgrupa.com

5/5

Benefiti rada u Atlantic Grupi

U Atlantic Grupi ističu da novi i postojeći zaposleni imaju beskrajan okean prilika za rast i razvoj, zahvaljujući razrađenom sistemu upravljanja individualnim profesionalnim razvojem i sistematizovanom sistemu edukacija, u sklopu edukativnog centra LEARN@Atlantic.
Za ostvarene rezultate, poslodavac nagrađuje zaposlene prema razrađenom sistemu, koji se temelji na praćenju individualnih učinaka u radu. Pored profesionalnog razvoja i nagrađivanja, postoji i mogućnost razvoja internacionalne karijere, obzirom da kompanija ima predstavništvo u 12 zemalja.
Fizička aktivnost je još jedno polje kome ovaj poslodavac posvećuje pažnju. Atlantic Grupa ima 25 sportskih klubova, a u sklopu Body and Mind programa sportskih i rekreativnih aktivnosti, više od trećine zaposlenih aktivno se bavi sportom.
 

Želite da se prijavite za praksu ili posao u ovoj kompaniji?

Proverite na sledećem linku da li ova kompanija ima otvorene konkurse

OGLASI