TAMO GDE KARIJERA POČINJE – MILŠPED GROUP

Milsped

Praksa
Beograd
Posted 1 month ago

Milšped Group predstavlja lidera u logističko-transportnoj industriji koji više od 30 godina pruža širok spektar integrisanih usluga u 15 zemalja na tržištu Evrope, Azije i Amerike.

Sa preko 3700 zaposlenih, Milšped Group se ističe svojim globalnim prisustvom, visokokostrukovnim kadrom, održivim poslovanjem i inovacijama koje su je pozicionirali na mesto regionalnog predvodnika savremene logistike i transporta.

Milšped Group posebnu pažnju posvećuje usavršavanju svojih zaposlenih koji kroz jedinstvni edukativni koncept M Base learning centar i različite programe stiču znanja i iskustva koja doprinose njihovom ličnom i profesionalnom razvoju.

Pratite nas na društvenim mrežama:

Facebook –  https://www.facebook.com/MilspedGroup/

Instagram –  https://www.instagram.com/Milsped_Group/

LinkedIn –  https://rs.linkedin.com/company/milsped

Youtube –  https://www.youtube.com/channel/UCUloQfgEERbGPQZB4Qpg1lA

 

Spremni da preskočite barijeru i pokrenete karijeru?

Pridružite se Milšped Group i budite deo tima koji postavlja standarde u industriji transporta i logistike. Ne propustite priliku da učite od najboljih!

Program letnje prakse

Milšped Group program plaćenje letnje prakse pruža studentima mogućnost sticanja iskustva i rad u  dinamičnom okruženju vodeće kompanije u oblasti logistike i transporta.  Kroz praktična znanja koja će im koristiti u budućoj karijeri, studenti imaju priliku da rade na različitim projektima, sarađuju sa stručnjacima iz različitih oblasti logistike i transporta, kao i da se upoznaju sa najnovijim trendovima i tehnologijama u ovoj industriji, uz mogućnost zaposlenja nakon završenih studija.

Prijavite se putem linka –

https://milsped.com/career/programletnjeprakse

 

Program stipendiranja

Program stipendiranja Milšped Grupe predstavlja izvanrednu priliku za ambiciozne studente koji žele da unaprede znanje i razviju svoje veštine u jednoj od najvećih kompanija u Srbiji. Kroz ovaj program, studenti imaju mogućnost da dobiju finansijsku podršku za master studije, uz dodatnu podršku u vidu redovnih poseta kompaniji radi upoznavanja sa radnim okruženjem i praksom. Studenti imaju priliku da sarađuju sa stručnjacima iz oblasti logistike i transporta zahvaljujući kojima će moći da steknu dragocena iskustva koja će im koristiti u budućoj karijeri.

Prijavite se putem linka –

https://milsped.com/career/programletnjeprakse/stipendiranjestudenata/

Job Features

Job Categorypraksa

Apply Online