Atlantic Graduate Trainee 2022

Atlantic Grupa

Posao
Beograd
Posted 2 years ago

Otvoren je konkurs za novu generaciju polaznika Atlantic Graduate Trainee, programa za mlade koji traže prvi pravi posao.

Prilika za nezasitne

Atlantic Graduate Trainee je program koji omogućava mladima bez ili sa malo relevantnog poslovnog iskustva da započnu svoju karijeru na pravi način. Program traje 12 meseci i nudi nezasitnim diplomcima priliku da steknu širu sliku o poslovanju. Da stvar bude slađa, u razvoju imaju podršku mentora, specijalista za razvoj talenata, niz edukacija i okupljanja sa ostalim kolegama u programu. U ovoj generaciji mlade snage stasaće u prodaji Strateškog distribucionog područja Hrvatska i Srbija. Konkurs je otvoreno do 28.1.2022.

DETALJE KONKURSA I PRIJAVE MOŽETE NAĆI OVDE: https://careers.atlanticgrupa.com/job-invite/12426/

Kafa za znatiželjne

Video si konkurs, veruješ da bi pristajao ovoj prilici kao šlag na tortu i imaš još 100 pitanja o svemu? Pogledaj snimku Radikalno otvorene kafe na kojoj su Atlanticove kolege iz tima za zapošljavanje i tima za razvoj talenata uz dva pristala bivša polaznika Graduate Trainee programa odgovarali na sva pitanja zainteresovanih kandidata. Saznaj kako izgleda konkurs, kako se odvija proces selekcije i kakvo iskustvo možeš da očekuješ tokom svojih prvih 12 meseci na prvom poslu u Atlanticu.

SNIMKA RADIKALNO OTVORENE KAFE: https://youtu.be/M3mfupd8x9I

Job Features

Job Categoryposao

Apply Online