Da li ste znali da u kompaniji Nestlé milenijalnci čine čak 46% ukupnog broja zaposlenih?
Nestlé je svetski lider u proizvodnji hrane i pića. Imamo više od 2000 globalnih i lokalnih brendova i prisutni smo u 191 zemlji širom sveta.
Obavezali smo se da sprovedemo globalnu Inicijativu povećanja zapošljivosti mladih do 30 godina (Alliance for YOUth) kroz sve naše poslovne aktivnosti.
Želimo da gradimo mostove između današnjeg poslovnog konteksta i budućih zahteva radnog okruženja (kao što su digitalne veštine, meke veštine, STEM, karijerni saveti i preduzetništvo), kako bismo osigurali da mladi za iste budu spremni.
#nestléneedsYOUth #thepowerofYOUth #nestlé #beaforceforgood

PRIDRUŽI NAM SE!

Zavisno od tvojih interesovanja, možeš započeti stručnu praksu u različitim sektorima u okviru naše kompanije – marketingu, prodaji, finansijama, ljudskim resursima, komunikacijama, nabavci, planiranju…
…ako te, pak, više interesuje proizvodnja i važna ti je zaštita životne sredine – uživaćeš u radu u prvoj fabrici u Srbiji sa nultim uticajem na životnu sredinu.
U našoj fabrici u Surčinu proizvodimo mnoge od omiljenih brendova srpskih domaćinstava – poput Začina C, Thomy majoneza, Maggi supa, kojima će se uskoro priključiti i prehrambeni proizvodi na biljnoj osnovi (Garden Gourmet).
Ukoliko želiš da radiš i razvijaš se u multikulturalnom okruženju, na realnim zadacima, u prijateljskoj atmosferi i modernom ambijentu, a važno ti je da uz sebe imaš ljude koji su otvoreni za deljenje znanja i podršku u svakodnevnom radu (mentore, buddy-je, kolege) – jedva čekamo da te upoznamo! 😉
HoNESTLÉ, NESTLÉ

ZA MLADE RAD U NESTLÉ-U ZNAČI:

Be a force for good

Želite da se prijavite za praksu ili posao u ovoj kompaniji?

Proverite na sledećem linku da li ova kompanija ima otvorene konkurse

OGLASI