nelt
Pratite Nelt na društvenim mrežama:
U proteklih 25 godina koliko posluje, Nelt grupa se pozicionirala kao sinomim za uspešan poslovni sistem.

Kompanija posluje na 11 tržišta Evrope i Afrike, a lideri su u oblasti distribucije proizvoda, kao i pružanju logističkih usluga svojim klijentima.
Svoje zaposlene posmatraju kao ambasadore vrednosti koje se neguju unutar kompanije.

 

 

www.nelt.com
5/5

Benefiti rada u Neltu

U Neltu brinemo o zaposlenima i klijentima i zajedno osvajamo nova tržišta. Aktivno doprinosimo razvoju zajednice i očuvanju životne sredine. Biti zaposlen u Neltu, znači biti deo renomiranog, internacionalnog sistema koji, pre svega, ulaže u zaposlene na načine koji doprinose njihovom ličnom i profesionalnom napretku. U Neltu su ljudi najvažniji, jer mi znamo da je kompanija jaka koliko i svaki pojedinac u njoj.

Program Dobar Start

Uskoro završavaš fakultet? Želiš da radiš u velikoj kompaniji, a nemaš radnog iskustva? Imaš želju da se razvijaš i učiš nove stvari? Ti si pravi kandidat za naš program Dobar Start!

Program „Dobar start“ je pokrenut 2015. sa ciljem obuke za rad na poziciji Menadžera za ključne kupce (Key Account Manager). Namenjen je svima koji žele da razvijaju svoje veštine i napreduju, bilo da su eksterni kandidati ili zaposleni u sektoru prodaje u Neltu.
U periodu od osam meseci, polaznici se postupno upoznaju sa poslovnim aktivnostima sa kojima se susreću zaposleni na pozicijama: Merchandiser, Key Account Executive Supervisor, Pre-Seller i Key Account Manager. Oni postepeno stiču znanja kroz formalne treninge i radionice ali i kroz praktičan rad u timovima, sa mentorima i međusobnu saradnju.

 

Želite da se prijavite za praksu ili posao u ovoj kompaniji?

Proverite na sledećem linku da li ova kompanija ima otvorene konkurse

OGLASI