nelt
Pratite nas na društvenim mrežama:

Tokom 30 godina poslovanja Nelt je postao sinonim za uspešnu kompaniju na polju logistike i distribucije robe široke potrošnje, duvanskih i farmaceutskih proizvoda. Glavni distributivno-logistički centar se nalazi u  Dobanovcima, na prostoru od 60 ha u industrijskoj zoni Beograda.

Deo je Nelt Grupe, organizacionog sistema koji povezuje 4000 zaposlenih u 18 kompanija, na 12 tržišta Evrope i Afrike.

 

www.nelt.com
5/5

Benefiti rada u Nelt Grupi

Uspesi Nelta rezultat su kontinuiranog rada na unapređenju usluga, uvođenju novih tehnologija, investiranje u edukaciju i razvoj zaposlenih. Briga o ljudima, dugoročna perspektiva, inovativnost, lična odgovornost i pobednički mentalitet vrednosti su na kojima se zasnivaju odnosi među zaposlenima, sa kupcima, partnerima, prema kompaniji.

U Neltu se kontinuirano radi na kreiranju benefita za zaposlene, poput brige o porodiljama, kompanijskog lekara, privatnog zdravstvenog osiguranja, kompenzacionionih paketa.

Posebna pažnja posvećuje se društveno odgovornom poslovanju i stvaranju boljeg okruženja za partnere, zaposlene i širu društvenu zajednicu, naročito u domenu saradnje sa obrazovnim institucijama. Kroz  komunikaciju sa mladima praksu podstiče se razvoj njihovih veština i kreativnih potencijala.

Neltovi objekti projektovani su tako da čuvaju energiju i štite okolinu, a mere bezbednosti na radu poštuju se u okviru cele organizacije.

Uskoro završavaš fakultet? Želiš da radiš u velikoj kompaniji, a nemaš radnog iskustva? Imaš želju da se razvijaš i učiš nove stvari? Ti si pravi kandidat za naše programe:

Program Dobar Start

Program je pokrenut 2015. sa ciljem obuke za rad na prodajnim pozicijama u modern trade kanalu prodaje. U periodu od šest meseci, polaznici se postupno upoznaju sa poslovnim aktivnostima sa kojima se susreću zaposleni na pozicijama: Merchandiser, Key Account Executive Supervisor, Pre-Seller i Key Account Manager. Program je namenjen je svima koji žele da postepeno stiču znanja kroz formalne treninge i radionice ali i kroz praktičan rad u timovima, sa mentorima i međusobnu saradnju.

Program Jesi li ti za Nelt IT?

Program se četvrtu godinu za redom sprovodi u kompaniji Nelt. U trajanju od 6 meseci, stipendisti su u prilice da prošire svoja znanja stečena na fakultetu, steknu prvo iskustvo u IT oblastima: SAP, Development, Business analytics i Operations, i upoznaju se sa poslovnim procesima u kompleksnom poslovnom sistemu.

Program Nelt finansijska akademija

Namenjen je studentima završnih godina Ekonomskog fakulteta i usmeren na sticanje teorijskih i praktičnih znanja iz oblasti korporativnih finansija. Pored toga, stipendisti imaju priliku da budu deo tima jednog uspešnog poslovnog sistema, i da kroz svakodnevni rad I angažovanje uče I stiču neprocenjivo radno iskustvo. 

 

Želite da se prijavite za praksu ili posao u ovoj kompaniji?

Proverite na sledećem linku da li ova kompanija ima otvorene konkurse

OGLASI