NCR Brand Block Logo PNG

Pratite nas na društvenim mrežama:

5/5

Kao lider u inovacijama, NCR je već više od 137 godina posvećen transformaciji poslovnih procesa – od prvog fiskalnog računa i kase do današnjih najsavremenijih softverskih rešenja i usluga koje naš predan tim od 38,000 zaposlenih širom sveta pruža klijentima u oblasti finansija, maloprodaje i ugostiteljstva.

Svoje poslovanje u Srbiji NCR je započeo 2011. godine, kada je zapošljavao oko 300 ljudi. Danas u Srbiji radi oko 5 000 talentovanih ljudi koji poseduju stručna znanja i brojne sertifikate iz oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija, govore više od 20 stranih jezika i svojim zalaganjem pomažu da kompanija kontinuirano raste. Timovi iz Srbije globalno su prepoznati kao efikasni, stručni i inovativni, pa je tako Beograd postao strateška lokacija za dalji poslovni razvoj i inovacije kompanije. NCR je odlučio da učvrsti svoje prisustvo u Srbiji izgradnjom nove najsavremenije kancelarije – beogradskog kampusa, koji je otvoren u septembru 2021. godine. Beogradski kampus predstavlja platformu za dalji rast i transformaciju tima u Srbiji.

NCR pridaje veliki značaj razvoju karijere svojih zaposlenih. Njima su na raspolaganju različiti kursevi i treninzi koji im omogućavaju profesionalno usavršavanje i napredovanje. Globalno prisustvo u više od 100 zemalja doprinosi kulturnom bogatstvu kompanije koja se trudi da svakom zaposlenom pruži jedinstveno radno iskustvo prilagođeno lokalnim prilikama.

www.ncr.com

Kroz poseban program saradnje sa univerzitetima, NCR zapošljava diplomce na stalnim pozicijama i organizuje tromesečne letnje prakse za studente viših godina studija. Zapošljavanjem i negovanjem mladih talenata, kompanija stvara buduće NCR lidere i stručnjake.

NCR Srbija ukratko:

  • ~5 000 zaposlenih
  • Savremeno radno okruženje
  •          45% zastupljenost žena
  •          83% milenijalaca
  •          55% fakultetski obrazovanih
  • 450+ IKT sertifikata
  • ~200 timova
  • Rad sa preko 2 000 klijenata
  • Podrška klijentima na više od 20 različitih jezika

Mnoštvo benefita za zaposlene:

                       –  Privatno zdravstveno osiguranje

                       –  Karijerni i razvojni treninzi

                       –  Fitness I wellness aktivnosti

Želite da se prijavite za praksu ili posao u ovoj kompaniji?

Proverite na sledećem linku da li ova kompanija ima otvorene konkurse

OGLASI