Mercator
Pratite Mercator na društvenim mrežama:
5/5
Dobrodošli u Mercator-S tim!
“Najbolje što u životu možete očekivati je dobra šansa”.
Artur Šopenhauer
Svakodenevno kupujemo u marketima ni ne sluteći koliko organizacije se krije iza nama dostupnih namirnica? Kada se pomene reč SUPERMARKET – neizbežno je setiti se barem jednog imena iz Mercator lanca.
Mercator-S je jedan od najvećih maloprodajnih lanaca na tržištu Srbije.
U okviru kompanije postoji više različitih banera: Idea, Roda i Mercator prodavnice, kao i Velpro i Horeca centri.
“U mreži, koja pokriva gotovo 80 gradova i mesta širom zemlje, naša kompanija ima 314 IDEA prodavnica RODA marketa i Mercator hipermarketa.
Po visini prihoda, pripadamo grupi od 10 najvećih kompanija u Srbiji.
U timu imamo više od 8.000 zaposlenih koji svakog dana brinu o više od 300.000 potrošača.
Pokreću nas strast i znanje, vodimo računa o disciplini, a najviše se radujemo zajedničkom uspehu. To su vrednosti naše kompanije zahvaljujući kojima danas u Mercator-S rade najdarovitiji i najobrazovaniji mladi menadžeri u Srbiji.
Mercator radi velike stvari, jer su mu najvažni ljudi. Zato su kod nas vrata uvek otvorena za nove ideje i nove koleginice i kolege.”

 

Maja Marković

rukovodilac Službe za digitalni marketing
Započela sam karijeru u kompaniji Mercator-S pre više od 6 godina na poziciji specijaliste za digitalni marketing i od tada sam radila na nekoliko različitih pozicija. Trenutno imam priliku da kao media managera objedinim i primenim sva stečena znanja o komunikaciji sa potrošačima kroz posao koji je zanimljiv, dinamičan i drugačiji svakog dana. Svoj posao volim, jer je svaki dan jedna nova avantura – ne umara me, već upravo suprotno - inspiriše me i daje mi energiju. Mercator-S je kompanija u kojoj ambicione osobe imaju prostora za razvoj. Organizaciona kultura je motivišuća, a mogućnosti za sticanje novih veština su neograničene. Srećna sam što sam okružena vrednim i posvećenim kolegama koji su u svakom trenutku spremi da pomognu i zahvalna sam što imam priliku da sarađujem sa kompetentim i uspešnim menadžerima koji rado dele svoja iskustva i stručnost.

Lazar Marković

direktor Poslovnog područja maloprodaje
U kompaniju IDEA, odnosno Mercator-S, došao sam preko programa Prva šansa. Imao sam diplomu Ekonomskog fakulteta u Beogradu i nijedan dan radnog iskustva. I sada se sećam svog prvog dana na poslu. Tada, kao pripravnik koji je prolazio sva odeljenja u prodavnici, nisam mogao ni da pretpostavim u kom pravcu ću se razvijati moja karijera. Imao sam sreću da postanem deo ovog tima i da učim od najboljih. Dobio sam induvidualan plan razvoja, bio sam na raznim stručnim usavršavanjima, pohađao sam MBA studije na Bled School of Management, i posle sedam godina postao sam direktor Područja maloprodaje. Moja karijera je rezultat rada, ali i poslovne kulture Mercator-S tima koji puno ulaže u mlade, pruža šansu da se dokažu, tima koji ukoliko dođe do greške „svežih“ u poslu daje još veću podršku.

Stevan Nenadović

direktor Sektora skladišta Poslovnog područja logistike
Nekoliko sati posle položenog poslednjeg ispita na master studijama Saobraćajnog fakulteta u Beogradu, dobio sam poziv od današnjih kolega da dođem na intervju za posao. Svoju karijeru u ovom timu počeo sam kao praktikant u logistici, a danas, pet godina kasnije, upravljam skladištima u svim logističkim i veleprodajnim centrima u kompaniji, koja na dnevnom nivou odvoje više od 100.000 kutija i 3.000 paleta. Posebno bih da izdvojim, onda bi to svakako bila saradnja sa fenomenalnim ljudima od kojih se trudim da svakog dana naučim nešto novo.

Želite da se prijavite za praksu ili posao u ovoj kompaniji?

Proverite na sledećem linku da li ova kompanija ima otvorene konkurse

OGLASI