Milsped
Pratite Milšped na društvenim mrežama:

Kompanija @milsped_group je regionalni lider i globalno prepoznatljiv brend u oblasti transporta i logistike. Ovaj epitet stekli su zahvaljujući profesionalnom odnosu prema klijentima i rešenjima koja za njih nude.🚛🔝
.
“Uvereni smo da je temelj uspešnog poslovanja odgovorna politika zapošljavanja i pažljiva selekcija kadrova. Upravo iz tog razloga odlučili smo da i ove godine učestvujemo na Belgrade Youth Fair 2020 – sajmu prakse, poslova i edukacije koji će se održati 29. i 30. oktobra.
Unapred se radujemo što ćemo imati priliku da upoznamo stručne i sposobne ljude i iskreno se nadamo da će neki od njih postati deo Milšped tima.😊”

www.milsped.com/sr/career

5/5

Benefiti rada u Milšpedu

Milšped Group, globalno prepoznatljivo ime po vrhunskim logističkim rešenjima i uslugama, svoj uspeh i lidersku poziciju na tržištu gradi zahvaljujući pouzdanim, stručnim i lojalnim kadrovima. Uz konstantan rast kompanije razvijaju se i naši zaposleni, stalno se usavršavajući u mnogim oblastima. Milšped ulaže u svoje ljude, obezbeđujući im stručne obuke, koje podstiču njihov razvoj, talenat i gde dolazi do izražaja sav njihov potencijal.

 

Želite da se prijavite za praksu ili posao u ovoj kompaniji?

Proverite na sledećem linku da li ova kompanija ima otvorene konkurse

OGLASI