ŠTA JE BYF?

Belgrade Youth Fair je najveći karijerni događaj za mlade u regionu i ima za cilj da poveže mlade ljude sa kompanijama i relevantnim insitucijama. Pored velikog broja poslodavaca koji u okviru sajamskog dela nude različite prakse i poslove, BYF nudi priliku mladima da učestvuju na brojnim radionicama i predavanjima za koje dobijaju sertifikate. Ove edukacije i radionice drže eksperti iz vodećih kompanija u zemlji i regionu i na njima mladi imaju priliku da nauče mnoge korisne stvari o temama koje ih zanimaju (biznis, mediji, kultura, turizam, IT itd.), ali i kako da napišu uspešan CV, koja pitanja da očekuju na intervujuu za posao i sl.

U okviru BYF-a posetioci takođe mogu da se upoznaju sa različitim organizacijama i kompanijama –  njihovim projektima, proizovodima i uslugama koje su namenjene mladim ljudima, kao i da dobiju specijalne sajamske pogodnosti i akcije.

Miloš Čevizović, menadžer projekta Belgrade Youth Fair naglašava zbog čega je važan ovaj i slični projekti: “Velika zainteresovanost mladih i rastuća posećenost sajma kao i sve veći broj prisutnih kompanija iz godine u godinu govori o potrebi organizovanja jednog ovakvog događaja, koji će povezati mlade sa budućim poslodavcima i pružiti im adekvatne informacije o mogućnostima koje im se nude, ali i motivisati ih da rade na svojoj karijeri. Time se povećava zapošljivost mladih, a samim tim i smanjuje odliv mozgova iz naše zemlje”.

O ORGANIZACIJI

EKOF Media Group je strukovna nevladina organizacija koja se bavi širokim spektrom aktivnosti, počev od omladinske edukacije, povezivanje mladih sa uspešnim kompanijama, medijskih projekata, preko grafičkog i veb dizajna, organizovanja i konceptualnog osmišljavanja promotivnih, kulturnih, edukativnih i zabavnih događaja u skladu sa afinitetima i potrebama mladih, sa ciljem širenja svesti među mladima o značajnosti preduzetništva, informacionih tehnologija, važnosti pozitivnog individualnog i grupnog delovanja u lokalnoj i široj zajednici, povećanju zapošljivosti mladih, pomoći u razvoju karijere, izgradnji sopstvenog kulturnog identiteta i upoznavanja i prihvatanja tuđeg. U skladu sa time, organizacija neguje demokratske vrednosti i volonterski duh, te raspolaže sopstvenim volonterskim servisom.

BAZA CV-a

Svoje radne biografije možete slati tokom čitave godine na emeil adresu cv@youthfair.rs. One će biti uvrštene u CV bazu manifestacije koja se redovno ažurira i koja je konstantno dostupna kompanijama učesnicama.

PRESS CLIPPING

REZERVIŠI SVOJE MESTO NA BELGRADE YOUTH FAIR-U